En Büyük Servetimiz Egemenlik ve Bağımsızlığımızdır

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının, sadece kurtuluş mücadelesinde değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin çağdaş uygarlık yolculuğunda da en önemli kilometre taşlarından birisi olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Başkan Arslan yazılı kutlama mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin doğum günü olan 23 Nisan’ı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Egemenlik ve bağımsızlık milletimizin en büyük servetidir. Büyük Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu aziz vatanın bağımsızlığı için canlarını feda edenlere duyduğumuz minnet ve şükran nesiller boyu sürecektir. Çocuklarımız bu emanetin en büyük koruyucusudur.

Elazığ iş dünyası olarak cumhuriyetimizi, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve ülkemizi daha ileri seviyelere ulaştırmak için her türlü çabayı göstereceğiz. Bizler refah ve mutluluğun temeli olan ekonomik kalkınmayı en ileri ülkeler seviyesinde gerçekleştirmek için üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yerine getirme azim ve kararındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi hislerimle kutluyorum” değerlendirmesinde bulundu.

 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN