Fedaş'tan 10 Ocak Mesajı.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., yayımladığı mesajla basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

                             FIRAT EDAŞ

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Ülkemizde ve dünyada kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak adına basın emekçilerinin anlamlı bir görevi icra ettiğini belirten Fırat EDAŞ, yayımladığı mesajda şunları ifade etti: “Basın mensupları her türlü zorlu koşula rağmen görev aldığı bölgede yaşanılan gelişmeleri ve olayları anında, doğru ve tarafsızlık ilkesiyle yansıtarak toplumsal bilincin artmasına önemli katkı sağlamaktadır.

Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde gerek sağlık çalışanları gerekse de enerji çalışanları kadar basın çalışanları da hayatın kesintisiz bir şekilde devam etmesi noktasında büyük bir özveri göstermektedir.

Bulunduğu yerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkı sağlayan ve bölgemizin sesi olan yerel basınımızın da bu kutsal görevi, aynı özveri ve duyarlılık içerisinde devam ettireceğine inanıyoruz.

Bu anlamda Fırat EDAŞ olarak hem bölgemizde hem de ülkemizde faaliyetlerimizi bilgilendirmemizde en büyük yardımcımız olan, özverileri ile hayatın kesintisiz devam etmesine katkı koyan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN