Bölge

Bölge Haberleri

Hamzabey Projesinde Sona gelindi!

Elazığ’ın içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak Hamzabey Barajı İçme Suyu Ana İsale Hattının Karşıyaka Arıtma Tesisinden Doğukent depolarına ulaştıran 5 km’lik isale hattı çalışmaları tamamlandı. Depolara ulaştırılan su, analiz çalışmalarının tamamlanmasının ardından evlere ulaşacak.

Seyir Terası Şekilleniyor!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Harput Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Projesi şekillenmeye başladı.

İHH Karlıovada Vatandaşların Yanında.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Bingöl Karlıova’da yaşanan depremin ardından deprem bölgesine intikal ederek yardım ve afet çalışmalarına destek verdi.

Çalışmaları Yerinde İnceledi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin trafik konforuna katkı sağlamak amacıyla devam eden yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunarak, Ulukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba Kanal Boyu Bulvar ve Rekreasyon Projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

RAMAZAN SOKAĞI AÇILIYOR

Ramazan Sokağı için geri sayım devam ediyor...

Elazığ'da Zincirleme Trafik Kazası!...

Sabah saatlerinde yağan karın etkisiyle Abdullahpaşa Mahallesi Sporyum tesisleri yanında 8 aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kazada can kaybı yaşanmazken hafif yaralanmalar oldu ve ikisi polis aracı olmak üzere 8 araçta maddi hasar meydana geldi.

Komisyon Toplandı

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) tahsisat komisyonu toplantısı yapıldı.

Çemişgezek'te Kut'ül Amare Zaferi Programı Düzenlendi

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde Kut'ül Amare Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle yoğun katılımlı program düzenlendi.

Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Elazığ Belediyesi, kaliteli yaşanan bir şehir amacı doğrultusunda cadde ve sokaklarda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Şorşor'da Çalışmalar Sürüyor

Elazığ Belediyesi, İlbank ve Devlet Su İşleri'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen Elazığ Kısmi Kanalizasyon (Şorşor Deresi) Projesi’ne ilişkin kolektör hattı çalışmaları yoğun tempoda sürdürülüyor.

Meteorolojiden Uyarı

Meteoroloji Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya, Elazığ, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de beklenen dolu nedeniyle uyarılarda bulundu.

Onarım Ve Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Elazığ Belediyesi’nin şehir genelindeki cadde ve sokaklarda asfalt bakım-onarım ve yenileme çalışmaları doludizgin sürüyor.

Bosna Hersek Çalışmalarında Son Durum

Elazığ Belediyesi’nce hayata geçirilen Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi doğrultusunda alt geçit inşasına ilişkin fore kazık çalışmaları başlatıldı. Alt geçidin sağlam zemine oturtulması için çakılacak 813 adet fore kazıktan 17’sine ilişkin çalışmalar tamamlandı.

Elazığ'ın Park ve Bahçeleri Rengarenk...

Elazığ’ın yeni yaşam merkezi Kültür Park’ta bu bahar bir başka yaşanıyor.

Üniversitede Peyzaj Çalışmaları Başladı.

Türkiye’nin en güzel kampüslerinden ve en güzel manzaralarından birine sahip olan üniversitemizde tamamlanan 1.etap kampüs inşaatlarının ardından peyzaj çalışmalarına ağırlık verildi.

Başkan Ataşehir'de

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ataşehir Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Yanılmaz, Cuma namazı sonrasında ziyarette bulunduğu Ataşehir Mahallesi sakinlerinden mahallenin sorunları ve beklentileri hakkında bilgi aldı.

Başkan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 2016 yılının en önemli projeleri arasında yer alan Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi’ne ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Topal Sert Tepki Gösterdi

Elazığ bölgenin bir huzur ve güvenlik adasıdır. Elazığ’a gelmekten, Elazığ’da konaklamaktan kimse korkmasın. Elazığ teröre geçit vermeyeniler arasındadır.

Yaşbay Yetkililere seslendi ''Kuzovaya Sahip Çıkın''

Kuzova Kütür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hazım Yaşbay bir basın bildirisi ile Kuzovaya Sahip çıkılmasını istedi.

Toplam 742 haber.