Bölge

Bölge Haberleri

Performansa Dayalı Ücret Olmaz!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Özel sektöre göre daha yüksek ücret ver, iş garantisi ver ama performansı ölçme” düşüncesini doğru bulmuyoruz.

Kalitesi 3 Belgeyle Tescillendi.

Elazığ Belediyesi çalışmalarını, Uluslararası Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) onaylı ASB Uluslararası Belgelendirme Kalite Çözüm Merkezi tarafından aldığı ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetimi Belgesi, ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Belgesi ile çalışma ve hizmet kalitesini onaylattı.

Rektör İpek Alevi Dedeleriyle Buluştu.

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, 24 Mart Perşembe günü Tunceli Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde Alevi inanç önderleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Down Cafe Hizmete Girdi

Elazığ Belediyesi’nin önemli sosyal projeleri arasında yer alan engellerin sevgiyle aşıldığı Down Cafe, düzenlenen renkli bir törenle hizmete sunuldu.

Sevenleri Onu Unutmadılar...

Elazığ eski milletvekili ve Belediye Başkanı merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 5. yıldönümünde Elazığ Belediyesi ve Elazığ Akıncılar Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenecek bir dizi programla anılıyor.

Nevruzu Kutladı...

Türkiye’de, Türkistan’da, Balkanlarda, İran’da bir Nevruz daha idrak ediliyor.

ÇANAKKALE ZAFERİ ULUSUMUZUN DÜNYAYA HAYKIRIŞIDIR…

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan Çanakkale zaferi, halkımızın yoğun terör olaylarına maruz kaldığı bugünlerde milli birlik ve beraberliğin en güzel örneğidir” dedi.

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 101.YILI KUTLU OLSUN

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 101. Yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Vefatının 5. Yıldönümünde Anılacak!

Elazığ eski milletvekili ve Belediye Başkanı Hamza Yanılmaz, vefatının 5. yıldönümünde Elazığ Akıncılar Derneği tarafından düzenlenecek bir dizi programla anılacak.

Yeni Başkan BURHAN DAŞ.

2012 yılından beri ilimizde sosyal projeler kültürel projeler hibe projeleri konusunda başarılı çalışmalar yapan Genç Elazığlılar Derneğinde Başkan Ünal APAYDIN bayrağı Burhan DAŞ a devretti.

Teröre Karşı Tek Ses, Tek Yürek.

Elazığ Belediyesi, yaşanan terör olaylarına karşın, tek ses, tek yürek milli birlik, beraberlik duygusuyla şehrin dört bir yanını Türk bayraklarıyla donattı.

Yeni Yollar Nereye Yapılıyor ?

Elazığ Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bahar aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım, bakım, onarım çalışmalarını yeniden hızlandırdı.

Hazarsam EİYKB'den Ne Talep Etti?

Elazığ Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi’nden de, ilimize katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu konuların takibinin yapılması ve zaman zaman da kamuoyunun bilgilendirilmesini talep ediyoruz.

Erimli Belediye Başkanından ETSO'ya Ziyaret

Erimli Belediye Bakanı H.İbrahim Yıldız, Elazığ TSO’yu ziyaret ederek Başkan İdris Alan’la ilçe ekonomisi ve genel çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

AKTİF SAĞLIK-SEN İsmini değiştirdi.

5 Mart 2016 tarihinde Olağanüstü Genel Kongresini gerçekleştiren KAMU SAĞLIK-SEN Genel Başkanlığına ÜMİT KARATAŞ, Yönetim Kurulu üyeliklerine Prof.Dr. Sadık BÜYÜKBAŞ, Doç.Dr. A.Bülent TURHAN, Dr. Necmettin KILIÇ, Levent SERT, Muammer ASLAN, Mustafa NACAR şeçildi. Daha önce Aktif Sağlık-Sen olarak hizmet veren sendika, yapılan Kongre sonucu sendikanın yeni ismini KAMU VE ÜNİVERSİTE HASTANELERİ SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARI SENDİKASI olarak değiştirdi

Türkiye Beyaz Derneği Bölge Başkanları Toplantısı Elazığ'da Yapılacak

Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat, genel başkan Lokman Ayva’nın da katılacağı bölge başkanları toplantısının 20 Mart Pazar günü Elazığ’da yapılacağını söyledi.

Elazığ Belediyesinden Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli

Elazığ Belediyesi tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Elazığ Valiliği ve Fırat Üniversitesi’nin katkılarıyla 17 Mart 2016’da Ulusal Çevre Ve Su Yönetimi Paneli düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı Açıldı

Elazığ Belediyesinin güçlü sosyal projeleri arasında yer alan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlanacak Hayır Çarşısının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Pertek Kaymakamından Zorluoğlu'na Ziyaret

Pertek Kaymakamı Erkan Kaçmaz Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

Toplam 742 haber.