Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Elazığ'da Geçici Konaklama Merkezlerinde yaşayan 18 yaş altındakilerin katılımıyla düzenlenen' Deprem ve Engelsiz Yaşam ' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

TUHAFİYECİLER ODASI’NDAN İLAÇLAMA VE DEZENFEKTE PROTOKOLÜ

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ve ilimizde faaliyet gösteren bir ilaçlama ve dezenfekte firmasıyla indirim protokolü imzalandı. İndirim protokolünü Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ve Alfa İlaçlama ve Çevre Sağlığı Sahibi Mehmet Alpan tarafından imzalandı.

TÜRK TARİHİ ŞAN VE ŞEREFLE DOLUDUR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “ABD Başkanı'nın 24 Nisan tarihinde yaptığı 1915 olaylarına dair açıklamayı Elazığ iş dünyası olarak kabul etmiyor ve en şiddetli şekilde telin ediyoruz” dedi.

Yabancı uyruklu evsiz Covid hastası yurda yerleştirildi

Elazığ'da korana virüs testi pozitif olan ve metruk binada kalan yabancı uyruklu şahıs yurda yerleştirildi.

Korona virüse yakalanan babaları ile 23 Nisan'ı böyle kutladılar

Elazığ'da iki kardeş, korana virüse (Covid-19) yakalanan ve ayrı bir odada karantinada olan babaları ile 23 Nisan'ı balkonda camın karşısında kutladı.

Çocuk valilerin gündemi pandemi oldu

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Erkaya Yırık'ın koltuğunu devrettiği öğrencilerden biri İl Emniyet Müdürü'nü arayarak denetimleri sıkılaştırma talimatı verdi, başka biri de herkesin maske mesafe ve hijyene dikkat etmesini istedi.

Elazığ kısıtlamada sessizliğe büründü

Korona virüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan'ın da dahil edilmesiyle başlayan 82 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ sessizliğe büründü.

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen sade bir törenle kutlandı.

Mehmetçik'ten köy çocuklarına bayram sürprizi, gören koştu

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda köy köy gezen jandarma ekipleri, çocuklarla şarkılar söyleyip, hediyeler verdi, süslenen araçlar ile onları gezdirdi. 10 yaşındaki fiziksel engelli Özge Çimen'in odasını da süsleyen ekipler, ona unutulmaz bir bayram yaşattı.

En Büyük Servetimiz Egemenlik ve Bağımsızlığımızdır

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının, sadece kurtuluş mücadelesinde değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş uygarlık yolculuğunda da en önemli kilometre taşlarından birisi olduğunu söyledi.

FIRAT EDAŞ’TAN KARAYOLU GÜVENLİĞİ İÇİN YATIRIM

Hizmet bölgesi içerisindeki illerinde yatırım çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Elazığ – Diyarbakır karayolu üzerinde Maden ilçesi güzergahında 408 bin TL tutarındaki yer altı aydınlatma şebekesinin yapımını tamamladı.

Elazığ İHH Ekibinden Nijer’de Ramazan Yardımları

Elazığ İHH ekibi Orta Afrika ülkesi Nijer’de Ramazan çalışmalarına katılarak başkent Niamey'de bir hafta geçirdi.

Tam bir şifa deposu, 'doğunun muzu' ışkın tezgahlarda yerini aldı

Bir çok sağlıkçı tarafından beyin, tiroit, kalp, karaciğer dostu ve tam bir şifa deposu olarak anılan Doğunun Muzu diye adlandırılan 'ışkın' Elazığ'da tezgahlarda yerini aldı.

Hurda otomobil, üstü açık lüks otomobile döndü

Elazığ'da 1992 model hurda bir otomobili 5 bin TL'ye alan Halis Yıldız, işlerinden arta kalan zaman içerisinde 10 bin TL masraf ederek üstü açık lüks bir araca çevirdi.

Jandarma köy köy gezerek 'Kadın Destek Uygulamasını' tanıtıyor

Elazığ 'da jandarma ekipleri Kadın Destek Uygulamasını (KADES) köy köy gezerek hem tanıtıyor, hemde vatandaşlarla sohbet ederek onları dinliyor.

“Dijital Terimler Kılavuzu” İş Dünyasının Hizmetine Sunuldu

Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) tarafından, aralarında Fırat Teknokent Koordinatörü Prof.Dr. Erhan Akın’ında bulunduğu komisyon tarafından Dijital Terimler Kılavuzu hazırlandı. 300’den fazla terimin yer aldığı kılavuz https://www.digital-glossary.com/ sitesinde iş dünyası başta olmak üzere, mesleği veya yaşantısı dijitalleşmeyle kesişen herkesin istifadesine sunuldu.

Ramazan'ın özel tadı 'Nohut Ekmeği'

Elazığ'da sadece Ramazan ayına özel olarak üretilen ve her yıl sokaklarda tezgahlarda satılan Nohut ekmeği Covid-19 tedbirleri nedeniyle iki yıldır sadece üretilen fırınlardan müşteriye sunuluyor.

Elazığ'dan yurt dışına gidip dönmeyenlerle ilgili validen açıklama

Yurt dışına çıkanların dönüş yapmadıklarına şahit olduklarını belirten Vali Erkaya Yırık, Bu süreçte 3 belediyemiz oldu. Arıcak, Baskil ve Akçakiraz belediyelerimiz. Bununla alakalı tüm tespitlerimizi gerçekleştirdik. İçişleri Bakanlığımız önümüzdeki hafta en kısa süre içerisinde bu konuyla alakalı, konunun ilgilileri kimlerdir, suçları nelerdir, konuyla ilgili mülkiye müfettişlerimiz vasıtasıyla araştırma yapılacak ve sorgulanacak, sonuçlandırılacak' dedi.

Elazığ'da hafta içi yoğunluk olan caddeler, kısıtlamayla sessizliğe büründü

Korona virüs (Covid-19) risk tablosunda kırmızı kategoride yer alan Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Toplam 5342 haber.