Gündem

Gündem Haberleri

Kedi kahvehanenin maskotu oldu

Elazığ'ın Baskil ilçesindeki 72 yıllık kahvehanede yavruyken sahiplenilen 'Pamuk' isimli kedi, kahvehanenin maskotu oldu.

TEMAD'dan TTB Başkanı Fincancı'ya tepki

Elazığ Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı Özer Tapan, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, 'kimyasal silah' iddiasına tepki gösterdi. Tapan, 'Görüyoruz ki sadece insan sağlığına yönelik bilimsel çalışmaları olması gereken şahıs, sivil toplum örgütü maskesi arkasından karanlık güç odaklarının çirkin emellerine hizmet etmektedir' dedi.

Elazığ'da 'Uluslararası İslam Medeniyetleri Sempozyumu' başladı

Elazığ'da 2 gün sürecek olan 'Uluslararası İslam Medeniyetleri Buluşmaları Sempozyumu' başladı.

Elazığ'da 25 milyonluk servet, araç mezarlığında göz göre göre çürüyor

Elazığ'da çeşitli sebeplerden dolayı trafikten çekilen yüzlerce araç ve motosiklet, yediemin otoparkında sahipleri tarafından alınamadığı için çürümeye yüz tutuyor. Havadan çekilen görüntüsü ile Hollywood filmlerini anımsatan yaklaşık 500 araç arasında lüks otomobillerin de bulunması dikkat çekiyor.

Elazığ TSO başkan adayı Şekerdağ: 'Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde hiç kaybetmedik'

Geçmiş yıllarda iki kere Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığı yaptığını hatırlatan Elazığ TSO başkan adayı Ali Şekerdağ, O kurumda altı kez üst üste seçime girdik ve kazandık. Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde hiç kaybetmedik. Çok başarılı bir şekilde bu seçimde de kazanacağımıza inanıyorum dedi.

Gurur ve hüzün bir arada: Komandolar Suriye'ye uğurlandı

Suriye Görev Gücü'nde yer alacak Elazığ Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli komandolar, dualar eşliğinde Suriye'ye uğurlandı.

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

Son günlerde kamuoyunda gündem oluşturan Bilboardlarda yer alan afişlerin baskısı, Cumhur İttifakını oluşturan siyasi partilerin talebiyle Şirketimiz tarafından yapılmıştır.

Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Valilik, şu an herhangi bir olumsuz ihbarın bulunmadığını bildirdi.

Elazığ itfaiyesi acil çağrıları yanıtlama hızı ile rekor kırdı

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 112 Çağrı Merkezi'ne yapılan acil çağrıları yanıtlama hızı ile rekor kırdı.

Alparslan: '2023 süreci Türkiye için son derece kritik ve önemli bir süreç'

2023 sürecinin Türkiye için son derece kritik ve önemli bir süreç olduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, 'Türkiye son 20 yılda çok büyük gelişmeler kaydetti. Tabiri rica izse çağ atladı. Biz bu sürecin devamı konusunda daha güçlü şekilde neler yapabiliriz bunların çalışmasını değerlendiriyoruz' dedi.

Elazığ'da kaybolan kedisini sokak sokak arıyor

Elazığ'da yaşayan bir vatandaş, 3 gün önce kaybolan kedisinin bulunması için sokak sokak gezerken, kediyi bulup getirene para ödülü vereceklerini belirtti.

Elazığ'da turizm masaya yatırıldı

Elazığ'da düzenlenen toplantıda il protokolü, tur acente sahipleriyle bir araya gelerek turizm konusunu ele aldı.

Emniyetten jandarmaya kuruluş yıldönümü ziyareti

Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve beraberindekiler, Jandarma Teşkilatının 183'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız'ı ziyaret etti.

Elazığ'da bir mahalle sandık başında gitti

Elazığ'da 9 ay önce cinayete kurban giden muhtarın mahallesinde yeniden sandık başına gidildi.

Elazığ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri

Elazığ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi, şehit annelerini yalnız bırakmadı

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi Gülçin Yıldız, Anneler Günü'nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Hakkari'de çatışmada şehit düşen Mehmet Ağgedik'in ailesini ziyaret eden çift, Anneler Günü çerçevesinde anne Fatma Ağgedik'e hediyeler vererek, birlikte mezarlığı ziyaret etti.

Cevher Ailesinin Acı Günü

Dereboğazı köyü Muhtarı Hayati CEVHER’in Babası Hacı ÖMER CEVHER vefat etti.

TKKD'de Ozan, güven tazeledi

Türk Kadınlar Konseyi Elazığ Şubesi Olağan Genel Kurulunda başkanlığa yeniden Prof. Dr. Sema Temizer Ozan seçildi.

Milli Eğitim Bakanı Özer Elazığ'da

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya geldi.

Toplam 5341 haber.