Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı

Elazığ'da bir çimento fabrikasında gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

Başkan ÖZTÜRK Fark Attı...

OSB Seçimlerinde Sürpriz yok. Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Olağan seçimlerinde eski başkan Suat ÖZTÜRK Rakibi Mehmet ÖZEREN'e karşı açık ara farkla yeniden başkan seçildi.

Sert geçen kış ve yaşanan kar yağışı arıcıları sevindirdi, verimli bir sezon bekleniyor

Güzel bir kış geçirdiklerini belirten Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, 'Bu bölge güzel bir kar yağış aldı. Arılarımız da Aralık ayı itibariyle bu bölgede kış uykusuna geçti. Verimli bir şekilde bahar ayına gireceğimizi ümit ediyoruz. Özellikle arıların kış dinlenmesi ne kadar sağlıklı olursa bahardaki verim, arıların gelişimi ve sağlıklı olması bir o kadar artı olarak yansımaktadır. 2022 yılı bizler için verimli bir sezon olacak' dedi.

Elazığ Valiliğinden açıklama

Elazığ Valiliği, meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini ve tarama işlemlerinin sürdürdüğünü bildirdi.

Milletvekili Ağar'dan yoğun tempo

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, memleketi ve seçim bölgesi Elazığ’da gezi ve incelemelerini sürdürüyor.

Sarıkamış Şehitleri dualarla anıldı

Elazığ'da Sarıkamış şehitleri için Mevlid-i Şerif okunup dualar edildi.

FIRAT EDAŞ’ın enerjisi artık ‘Sıfır Atık’ Belgeli

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), atıkların işletilmesine ilişkin eğitimleri tamamlayarak sorumluluk bölgesinde yer alan Elâzığ, Tunceli ve Bingöl illerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ‘Sıfır Atık Belgesi’ almaya hak kazandı. Sürdürülebilirlik esasıyla insanı ve çevreyi odağına alan yaklaşımını Sıfır Atık Belgesi ile tescilleyen Şirket, kaynakların verimli kullanılması ve oluşan atıkların toplanarak geri dönüşüme kazandırılması yönündeki çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Başkan Yasin Yılmaz'dan Anlamlı Ziyaretler

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla beldede ikamet eden engelli bireyleri ziyaret etti.

Elazığ'da 'Kadına Şiddete Hayır' stantları kuruldu

Elazığ'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla 'Kadına Şiddette Hayır' stantları kuruldu.

Başkan Yılmaz Öğretmenleri Unutmadı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla beldede bulunan okulları ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Elazığ'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası

Elazığ'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası kapsamında Vali Ömer Toraman, yol kontrol noktasında sürücüleri emniyet kemeri konusunda uyardı.

Elazığ'a ilk kez gelen öğrenciler Harput'u gezdi

Elazığ'da 'Gelin Tanış Olalım Projesi' kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şehre ilk kez gelen öğrencilere Harput'u gezdirdi.

Elazığ'da deprem ve yangın tatbikatı

Elazığ Fırat Üniversitesi'nde gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Elazığ'da gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı: 500 kişi katıldı

Elazığ'da Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesinde 500 kişinin katıldığı deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

Ünlü modacıdan dipliner önerileri

Dalmış Klinik yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, makyaj ürünlerinin kadınlar için vazgeçilmez olduğunu belirterek, dipliner kullanımı hakkında önemli ipuçları verdi.

ELAZIĞ MENCEKİ BUĞDAYINA COĞRAFİ TESCİL BELGESİ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını sürdüren Elazığ TSO Coğrafi İşaretler Çalıma Komisyonu tarafından üzerinde uzun bir süreden beri çalışılarak Türk Patent ve Marka Kurumuna müracaatı yapılan Elazığ Menceki Buğdayın Coğrafi Tescili gerçekleşti. Tescil Belgesi Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı ve Coğrafi İşaretler Daire Başkanı Dr. Mehmet Duyar tarafından Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’a verildi. Başkan Arslan dört bin yıllık ata tohumu Menceki buğdayını Elazığ’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti…

“Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma…”

Elazığ TSO Akademi, Harput Ajans ve Mindturtle Danışmanlık Platformu işbirliğinde Elazığ TSO 2021 yaz dönemi online eğitim ve seminer takvimi kapsamında eğitim serisinin onuncusu 05 Ekim 2021 Salı günü 19.30-21.30 saatleri arasında konusunda uzman eğitmen Erkan İŞÇİMEN’in katılımı ile “Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma Yol Haritası” konusunda yapılacaktır…

Dış Ticarette Uzmanlaşma Programı Başlıyor…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) işbirliğiyle 2 gün süren “Dış Ticarette Uzmanlaşma Eğitimi & Danışmanlık Programı" tamamlandı. Program sonrasında FKA uzmanlarınca belirlenecek ve dış ticaret potansiyeli olan firmalara üç ay süreyle özel danışmanlık hizmeti sürecine start verildi...

Kızılay Genel Başkanı Kınık: 'Elazığ'ımıza yeni afet müdahalesi kapasitesi oluşturabileceğimiz bir lojistik merkez yatırımlarına başlıyoruz'

Bölgenin deprem tehlikesi açısından taşıdığı emniyeti bildiklerini belirten Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Dolayısıyla bu bölgedeki yeni kapasitemizi oluşturmak için Elazığ'ımıza yeni afet müdahalesi kapasitesi oluşturabileceğimiz bir lojistik merkez afet müdahale merkezi ve sosyal yardım, insani yardım operasyonlarımızı yürüteceğimiz fiziksel bir depo ve lojistik kapasitesi yatırımlarını da başlıyoruz' dedi.

Toplam 5341 haber.