Gündem

Gündem Haberleri

GENÇLERİMİZ ATA’SININ EMANETİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAKTIR

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Arslan mesajında, “Ulus olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 102. yıldönümünün büyük gururu ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

FIRAT EDAŞ ŞİRKET MÜDÜRÜ FİKRET TÜRKMEN HAYATINI KAYBETTİ

Fırat EDAŞ Şirket Müdürü Fikret Türkmen, geçirdiği ani kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

BU BAYRAMI BURUK İDRAK EDECEĞİZ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yayınladığı Ramazan Bayramı kutlama mesajında, “Son iki Ramazan ayımız ve Ramazan Bayramımızı COVİD-19 sürecinde idrak ediyoruz. Buruk bir şekilde kutlayacağımız Ramazan Bayramında tüm halkımızın gene fedakarlık ederek kapanma kurallarına dikkat etmesini özellikle istirham ediyoruz. İnşallah gönül gönüle nice bayramlarda, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde buluşacağız” dedi.

Vali Erkaya Yırık, güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bayramın ilk gününde uygulama noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Elazığlılar, Mescid-i Aksa için duada buluştu

Elazığ'da vatandaşlar bir araya gelerek İsrail'in saldırılarını protesto edip, Mescid-i Aksa için dua etti.

BAŞKAN ÖZDOĞAN: “ESNAFIMIZ BAYRAM ÖNCESİ DÜKKANI AÇMAK İSTİYOR”

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, tam kapanma sürecinde kapalı olan esnaflar bayram öncesi işletmelerini açmak istediklerini ifade ederek esnafımız kapalı ve zor durumda bayram öncesi işletmelerimizi açmak istiyoruz” dedi.

Elazığ'dan bin araçlık konvoyla İsrail'e tepki 'Mescid-i Aksa'ya destek

Elazığ'da bin araçlı konvoyla Mescid-i Aksa'da nöbet tutan Filistinlilere destek verilirken, İsrail güvenlik güçlerinin saldırıları protesto edildi.

TÜM DEVLET DESTEKLERİ BİR TIK UZAKLIKTA

TEK ÇATI ALTINDA KAMUNUN TÜM DESTEKLERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ BAKAN VARANK WWW.YATIRIMADESTEK.GOV.TR SİTESİNİ BİR VİDEO İLE ANLATTI: YATIRIM YAPMAK, FİKRİNİ TİCARİLEŞTİRMEK İSTEYENLERİN İŞİ ARTIK DAHA KOLAY YATIRIMCININ, GİRİŞİMCİNİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRMAYA VAR GÜCÜMÜZLE DEVAM EDİYORUZ

İHH Palu ve Kovancılar’da Yardımlarını Sürdürüyor

İHH İnsani Yardım Derneği Ramazan ayı münasebetiyle il merkezinde olduğu kadar ilçelerde de yardım faaliyetlerini sürdürerek yetim ve muhtaç ailelerin Ramazan mutluluklarına, iftar sevinçlerine ortak oluyor.

BAŞKAN TÜRKOĞLU:“EN AZINDAN 3 GÜN İŞLETMELERİMİZİ AÇIN”

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, tam kapanma sürecinde esnafların ve vatandaşların mağdur olduğunu ifade ederek yetkilerden ricamız, Ramazan Bayramına üç gün kala işletmelerimizi açın dedi.

Yeryüzündeki en güçlü sevgi annelerin yüreğindedir

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, annelerin ailenin temel direği olmasının yanında, hünerli ve girişimci elleriyle iş dünyasında da üretimin ve bereketin adı olduğunu söyledi.

Depremin merkezi Sivrice'de dönüşüm sürüyor

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8'lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde yapımına başlanan 305 konut 86 iş yeri ve 2 caminin yüzde 70'i tamamlandı. Hazar Gölü Manzarası'yla dönüşümü süren konut ve iş yerlerinin ilk etabının Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kadir Gecesi'nde eller semaya açıldı

Elazığ'da Kadir Gecesi nedeniyle pandemi tedbirleri kapsamında camilere gelen vatandaşlar dualarla geceyi idrak etti.

“Kadir Gecesi” Mesajı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ’IN “KADİR GECESİ” MESAJI

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Jandarmadan, sokak hayvanlarına şefkat eli

Elazığ'da jandarma ekipleri, Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanmada sokak hayvanlarını beslemeyi ihmal etmedi.

Elazığ'da 6 ayrı noktada pazar kuruldu, tedbirler alınarak açıldı

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında başlatılan 17 günlük tam kapanma döneminde kapalı olan semt pazarları kısıtlamanın 10'uncu gününde önlemler dahilinde 6 noktada açıldı.

Elazığ'da 250 gönüllüden, mezarlıklarda vefa hizmeti

Elazığ'da Türk Kızılay'ın 250 gönüllüsü, Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 17 günlük tam kapanma nedeniyle vatandaşların mezarlık ziyaretini yapamayacağı için mezarlıklara giderek hem dua etti, hem de kabirlerin bakım ve temizliğini gerçekleştirerek örnek bir çalışma yaptı.

BAŞKAN ÖZDOĞAN: “BU BAYRAM ESNAFIMIZIN KARA BAYRAMI”

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, son açıklanan pandemi kredisine çoğu esnafın şartları uymadığını ifade ederek bu bayram esnafın kara bayramı dedi.

Toplam 5342 haber.