Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Mahkumlar Yarıştı...

Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda “Kutlu Doğum Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Açık ve Kapalı Ceza İnfaz kurumlarında yarışmalara katılan mahkûmlara protokol üyeleri tarafından ödülleri dağıtıldı.

Elazığ Fotoğrafları Sergilendi

Elazığ’da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kentin fotoğrafları ve el emekleri sergilendi.

"Bir Yardım da Bizden Olsun"

Elazığ'da ortaokul öğrencileri, “Bir Yardımda Bizden Olsun” sosyal projesi kapsamında 100 paketlik yardım topladı. Yardımın, belirlenen ailelere yapılacağı kaydedildi.

Prof Dr. Abd Al Fattah El Awaisi Elazığ'a Geliyor.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr. Abd Al Fattah El Awaisi Elazığ'a Geliyor.

El Emeğinizi Sergileme Fırsatı

Elazığlı hanımların ürettikleri birbirinden değerli ve özel el emeği göz nuru ürünlerini satarak aile bütçelerine katkı sağladıkları El Emeği Göz Nuru Çarşısı yeni girişimcileri bekliyor.

Gençlerle Buluşacak

Elazığ Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu Elazığ İl Müdürlüğü’nce düzenlenen “Çınaraltı Gençlik Söyleşileri” kapsamında Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu ağırlanacak.

Dış Politikaya Rehber Bir Kitap!

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emrah Aydemir’in Amerika Birleşik Devletleri’nde çalışmalarını yaptığı “Dış Politikada Yumuşak Güç ve Medya” adlı kitabı okuyucuyla buluştu.

Gençlerin İyilik Ağacı Büyüyor!..

‎Gençlerin İyilik Ağacı projesiyle “Sen Okudun, Herkes de Okusun” sloganıyla başlattığımız kitap toplama kampanyası ilk meyvesini verdi.

Türk Ocaklarından sohbet Daveti..

Türk ocakları Elazığ Şubesi Cuma sohbetleri kapsamında düzenlenen bu haftaki sohbete tüm hemşehrilerimiz davetti.

Çocukların Sinema Keyfi Devam Ediyor.

Elazığ Belediyesi tarafından çocukları sinemayla buluşturmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla açılan Mini Gösteri Merkezi, küçük konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Hemşerimizin İlk Albümü Çıktı...

Sözleri ve bestesi kendisine ait olan eserlerle birlikte yedi eseri seslendiren Hemşehrimizin GÜL Olmasaydı albümü Müzik marketlerde yerini aldı.

Madde Bağımlılığı Anlatıldı.

Toplumda sağlıklı bireyler yetişmesi, gençlerin uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklardan korunması ve mücadelesi için GSBGM Akademi Sağlık Faaliyet Kulübü kapsamında Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezinde Madde Bağımlılığı Semineri ilimiz gençlerinin yoğun katkılımı ile organize edildi.

Şeyh Haydar Baba Anıldı...

Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin manevi şahsiyetlerini yeni nesillere tanıtma amacıyla düzenlenen "Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri" programının altıncısında şehrin manevi şahsiyetleri arasında önemli bir yere sahip olan Şeyh Haydar Baba anıldı.

Gençlerle Fidan Dikimi..

Elazığ Gençlik Merkezi gönüllü gençlerimizle birlikte “Orman Haftası” dolayısı ile fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Tunceli Üniversitesinden Anlamlı Jest

52.Kütüphaneler Haftası kutlamaları devam ederken, Tunceli Üniversitesi bu hafta içerisindeki kutlamaların en anlamlılarından birine imza attı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’in talimatıyla kütüphane bünyesinde okuma salonuna geçtiğimiz yıl düğününe bir hafta kala vefat eden merhum öğrenci Erkan Sarıce’nin adı verildi.

Şeyh Haydar Baba Anılacak

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin manevi şahsiyetlerini yeni nesillere tanıtma amacıyla düzenlenen 'Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri' programlarının altıncısında ilimizin önemli kanaat önderlerinden Şeyh Haydar Baba anılacak.

KAMU-SEN'den Nevruz Kutlaması

Türk kültürünün vazgeçilmez değerlerinden birisi de kuşkusuz “Nevruz” yani “Yeni Gün ”dür.

Artık Onlarında Bir Cafe'si Var!

Elazığ Belediyesi’nin önemli sosyal projeleri arasında yer alan engellerin sevgiyle aşıldığı Down Cafe, 21 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 14.00’da açılıyor.

Ahmet Kabaklı Panelle Anıldı

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Edepten Ebede Giden Bir Yol Şeyhül Muharririn Ahmet Kabaklı Anma Programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Toplam 1017 haber.