Sağlık

Sağlık Haberleri

Elazığ'da pandemi çağrı merkezi hizmet vermeye başladı

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle kurulan ve 24 saat hizmet vermek üzere planlanan çağrı merkezi açıldı.

Covid-19 artınca, Elazığ'da herkes maske takmaya başladı

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Korona virüs (Covid-19) vakalarının artması ile birlikte daha önce çok dikkat edilmeyen maske kullanımına vatandaşlar dikkat etmeye başladı.

Ciddiye almıyordu, Kovid-19 olunca herkesi yattığı hastaneden uyardı

Elazığ'da korona virüse (Kovid-19) yakalanarak Fırat Üniversitesinde tedavi altına alınan Mesut Çetin, çektiği video ile hastalığı hiç ciddiye almadığını, yakalanınca ciddiye alınacak bir hastalık olduğunu anlatarak herkesi uyardı.

Covid-19 tedavisi tamamlanan Başkan Şerifoğulları, görevine başladı

Korana virüs (Covid-19) tedavisini ve karantina sürecini tamamlanan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, görevine başladı.

15 yaşındaki ikizleri korona virüs ayırdı

Elazığ'da doğuştan kan pıhtılaşması hastalığı bulunan 15 yaşındaki ikizlerden Osman Koç, korona virüse (Covid-19) yenik düştü.

Elazığ'da Covid-19 denetimleri aralıksız sürüyor

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) denetimleri kent genelinde aralıksız olarak sürüyor.

İl Sağlık Müdürü Polat, 'Devletimiz sağlık alanında dünyaya örnek olmaya devam etmektedir'

Devletin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dünyaya örnek olmaya devam ettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, 'Ülkemizin pandemi ile mücadelede araç ve gereç yönündeki donanımlı sağlık alt yapısı büyük takdir almıştır. Hastanelerimizdeki hizmet akışı kesintisiz devam etmektedir. Pandemi ile mücadele yanında diğer rutin hizmetlerimizi de başarılı bir şekilde yürütmekteyiz' dedi.

Elazığ'da Kovid-19'a karşı denetimler yoğunlaştırıldı

Korona virüs (Kovid-19) salgının son iki haftadır artış gösterdiği Elazığ'da polis kent genelinde yoğun denetime başladı.

10 kişide Covid-19 çıkınca muhtar, köyü karantinaya aldı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesindeki bir köyde 10 kişinin Korana virüs (Covid-19) testi pozitif çıkınca muhtar köyü karantinaya alarak, girişleri kapattı.

Elazığ'da pazar yerlerinde Covid-19 denetimi

Elazığ'da pazar yerleri Korana virüs (Covid-19) kapsamında denetlendi.

Maskeyi düzgün takmayanları gören Vali uyardı: 'Virüs yakaladığı anda yatırıyor'

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık, dışarıda oturan ve maskeleri düzgün takmayan vatandaşları, Allah korusun virüs yakaladığı anda yatırıyor, onun için kurallara riayet ediyoruz diyerek uyardı.

Belediye Başkanı Atlı'nın Kovid-19 testi pozitif çıktı

Elazığ'ın Keban ilçesi Belediye Başkanı Fethiye Atlı'nın korona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Korona virüse yakalandı, çektiği video ile herkesi uyardı

Elazığ'da korana virüse (Kovid-19) yakalanarak karantinada tedavisi devam eden Enes Göktuğ Erdem, çektiği video ile yaşadıklarını anlatarak vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.

Elazığ'da Covid-19 nedeniyle sokak düğünleri yasaklandı

Elazığ Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında düğün süreleri 3 saat ile sınırlandırılırken konvoy halinde gelin alma etkinliği kısıtlandı ve sokak düğünleri yasaklandı.

Elazığ Kovancılar'da 600 kişi karantinada

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinden korana virüse (Covid-19) 148 kişinin yakalandığı, temaslı 600 kişinin ise karantinada olduğu öğrenildi.

Gebelik şekerinden diyet ve egzersizle kurtulabilirsiniz

Gebelik şekeri hastalığı için sadece diyet ve egzersiz ile birlikte ideal kan şekerine ulaşmanın mümkün olduğunu belirten Kadın Doğum Uzmanı Dr. Emine Karhan Demir, diyet ve egzersize rağmen ideal kan şekeri sağlanamayan durumlarda insülin tedavisine başlandığını ifade etti.

Elazığ'da Covid-19 nedeniyle Hazar gölüne girişler kısıtlandı

Elazığ Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yeni kararlar alınırken Hazar gölüne giriş ve çıkışlar kısıtlandı.

Vali Yırık'dan Covid-19 denetimi

19) denetimlerine katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

Kovid-19 testi pozitif çıkan Başkan Şerifoğulları: 'Durumum iyi'

Korona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Toplam 994 haber.