Sağlık

Sağlık Haberleri

Görme Engellilere Yönelik Etkinlik

Haber detayları için tıklayın.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yeni Görevlendirme

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni bir görevlendirmeye gidildi.

Çağrı Merkezi Çalışanlarına 'Stres' Eğitimi

Çağrı merkezi çalışanlarına stres semineri verildi.

Veteriner Hekimliği Öğretiminin 175’inci Yılı Kutlandı

Türk Veteriner Hekimliği Öğretiminin 175’inci yılı Fırat Üniversitesi (FÜ) Veterinerlik Fakültesinde düzenlenen törenle kulandı.

Metabolik Sendrom…

Son yılların en popüler hastalığı metaboliksendromun sivilce ya da soğuk algınlığı kadar yaygın bir problem olduğunu biliyor muydunuz? Metaboliksendromla ilgili merak edilen soruların yanıtlarını Hastane Derindere İç Hastalıkları Bölümü Uzmanı Dr. Yusuf Gündüz’e sorduk…

Dünya Tütünsüz Günü

Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yunus Güneş 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü olması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

133 Veteriner Hekim Mezun Oldu

Türk tarihinin 2., Cumhuriyetin ise 1. Veteriner Fakültesi olarak kurulan Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 43. döneminde 133 Veteriner Hekim mezun verdi.

Karataş Açıkladı

Kamu Sağlık-Sen Genel Başkanı Ümit Karataş yaptığı açıklamada yarı zamanlı çalışma yönetmeliğinin Bakanlar Kurulu tarafından imzalandığını ve Başbakanın imzalaması sonucu 1 ay içinde uygulamaya başlanacağını ifade etti.

Astımın Belirtileri Neler?

Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Dr.Yunus Güneş 2 Mayıs Dünya Astım Günü olması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada; Güneş, astımlı hastalar hakkında bilgiler vererek astımlı hastaların nasıl bir şekilde hayat sürmesi gerektiğini belirtti.

Sağlık Sen'den Açıklama

Elazığ Sağlık Sen Şube Başkanı referandumun ardından yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

Bölgesel Düzeyde Toplantı Yapıldı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinolojisi Bilim Dalı ev sahipliğinde 25-26 Mart 2017 tarihinde bölgesel düzeyde Elazığ Çocuk Endokrinolojisi Toplantısı düzenlendi.

Batı'da Hastane Yok mu?

Vatandaşlar İlimizin batı bölgesinde hastane olmamasından dert yanıyorlar. Batı bölgesindeki mahalle muhtarları, Elazığ’ın batısına hastane yapılmasıyla ilgili talepte bulunduklarını ve konuyu yetkili mercilere bildirdiklerini ancak olumsuz sonuçlar aldıklarını ifade ettiler. Yetkililerin batıya hastane yapılması için Doğukent’e yapılan Şehir Hastanesinin bitmesi gerektiğini bu hastanenin potansiyeline göre bir değerlendirme yapacaklarını söylediklerini dile getirdiler.

Tıp Bayramı Kutlandı

Elazığ İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık tesislerinde 14 Mart Tıp Bayramı, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Oldu

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa N. Namlı, Istanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı.

4 Mart Tıp Bayramı

Elazığ İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yunus Güneş 14 Mart Tıp bayramı olması sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Sağlık Sen "EVET" Diyor

Elazığ Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Karataş yaptığı yazılı açıklamada Yeni Türkiye için, çocukların geleceği için, alın teri değerlenmesi için, ekmeğin büyümesi için Evet diyeceklerini dile getirdi.

Toplam 996 haber.