Siyaset

Siyaset Haberleri

Yeniden aday olan Başkan Şerifoğulları'na coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden yola devam dediği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, havaalanında coşku ile karşılandı.

Türkiye'nin en genç belediye başkanı seçilmişti: Elazığ'da yola devam kararı

Geçtiğimizi yerel seçimlerde Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak Elazığ Belediyesi Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, 2024 seçimlerinde de AK Parti'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu.

''Artık emaneti alma vakti geldi''

Fırat Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer, MHP'den Elazığ Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Prof. Dr. Özer, ''30 yıldır belediye başkanlığını alamadık. Ancak artık emaneti alma vakti gelmiştir' dedi.

CHP'li Erol: ''Bana göre Türkiye'deki en önemli sorunumuz deprem''

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye'de şu anda en öncelikli sorunun deprem sorunu olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 'Gazze'de gerçekleştirilen soykırım yüreğimizi parçalıyor'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da tepki gösteren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Adeta açık hava hapishanesine dönüşen Gazze'de gerçekleştirilen soykırım yüreğimizi parçalıyor. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem uluslararası boyutta hem de ikili ilişkilerde sürekli bu konuyu gündeme getiriyoruz' dedi.

Bakan Göktaş, 'Kooperatifler yoluyla kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağladık'

Kooperatifler yoluyla kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağladıklarını dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Bu çerçevede bin 8 yeni kadın kooperatifi kurulmasına destek olduk. Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi ile de 11 ilde kadınların ihtiyaçlarına göre eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yürüttük' dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Elazığ'da

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli programları için Elazığ'a geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: '28 Mayıs sonrası bir kere daha gördük ki Türkiye adeta uçurumun kenarından dönmüş'

Cumhur İttifakı olarak seçimlere çok iddialı hazırlandıklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, '28 Mayıs sonrası özellikle rakip siyasi partilerin kendi içerisinde tartışmalardan ve ortaya dökülenlerden bir kere daha gördük ki Türkiye gerçekten de adeta uçurumun kenarından dönmüş' dedi.

Elazığ'da, Filistin'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için Elazığ İzzetpaşa Camisinde gıyabi cenaze namazı kılındı. Elazığ İzzetpaşa Camisinde öğle namazının ardından Filistin'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. İsrail'in saldırısında hayatını kaybeden Filistinliler için kılınan gıyabi cenaze namazının ardından İl Müftüsü İrfan Üstündağ ve cemaat, dua etti. Namaz sonrası sivil toplum kuruluşları adına basın açıklaması yapan 73 Selamet Kuşağı Akıncıları Sivil İnisiyatif Grubu Koordinatörü Ahmet Tanrıverdi, 75 yıldır işgal altında olan Filistin'de, bugüne kadar yüz binlerce insanın hayatını kaybettiğini belirtti.

HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: 'Tel Aviv'deki elçinin Ankara'ya çağrılması güzel bir adımdır'

Türkiye'nin Tel Aviv'deki elçisini istişarelerde bulunmak üzere Ankara'ya çağırdığını aktaran HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 'Bu iyi yönde atılmış bir adımdır. Güzel bir adımdır. Rabbim hayırlara vesile kılsın' dedi.

Başkan Şerifoğulları, 'Elazığ'ımıza duyduğumuz aşkla çalışmalarımıza devam ediyoruz'

Hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Mahalle ayrımı gözetmeden, insanı merkeze alarak yürüttüğümüz hizmet serüveninde, Elazığ'ımız için daha nice yatırımları hayata geçirmek için bütün ekibimizle gece-gündüz demeden, Elazığ'ımıza duyduğumuz aşkla çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.

Elazığlı kadınlardan Filistin'e destek için 'sessiz' oturma eylemi

Elazığ'da sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için oturma eylemi yaptı.

Başkan Şerifoğulları, eğitimci ve öğrencilerle bir araya geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimci ve öğrencilerle bir araya geldi.

Elazığ'da uyuşturucu taciri tutuklandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada yakalanan ve adliyeye sevk edilen uyuşturucu taciri tutuklandı.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı ve yönetimi istifa etti

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyeleri partideki görevlerinden istifa etti.

Elazığ 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada hırsızlık suçundan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, AK Parti eski milletvekilinin cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 23. ve 26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk'ün cenazesine katıldı.

CHP'li Özkan usulsüzlükle suçlamıştı, doçent suç duyurusunda bulundu

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Munzur Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde Doç. Dr. İlyas Kayaokay'ın doçentlik unvanını usulsüz olarak aldığı yönündeki iddiaları TBMM gündemine taşıması sonrası, Doç. Dr. Kayaokay, sistemin görüntülerini delil olarak sunarak Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Başkan Şerifoğulları 'İhtiyaca yönelik birçok kıymetli esere imza attık'

İhtiyaca yönelik birçok kıymetli esere imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz yatırımların hepsinde mesai arkadaşlarımızın emek ve alın teri var' dedi.

Toplam 1404 haber.