Siyaset

Siyaset Haberleri

Bakan Kacır, iş dünyası ile bir araya geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen programda iş dünyasıyla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları 'İlk günkü aşkla çalışıyor ve şehrimizin her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz'

Mahalle ayrımı gözetmeden ilk günkü aşkla çalıştıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ' Şehrimizin her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. En büyük gayemiz, davamızın bize yüklediği sorumluluk bilinciyle bu aziz şehre hizmettir. İnsanı merkeze alan bir belediyecilik anlayışıyla şehrimizin her köşesine azim ve kararlılıkla hizmet ettik' dedi.

Bakan Özhaseki: 'Vatandaş kendi evini yapacak, biz parasını vereceğiz'

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne yaklaşık 180 bin başvurunun olduğunu belirten Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Köyde bir ev 1 milyon liraya mal oluyorsa biz devlet olarak 1 milyon lirayı veriyoruz. O iş yaptıkça parayı vereceğiz. Ev bitti ve sonra yarısını 2 sene sonra başlamak üzere 10 yıl boyunca sadece senedini isteyeceğiz. Şehir merkezlerinde de binalarda bulunan kardeşlerimiz en az yarısı anlaşıp bir araya geldiği taktirde aynı krediden istifa edecek. Eğer evleri biraz daha büyükse 1 milyon 300 bin liraya kadar biz para vermeye devam edeceğiz. Vatandaş kendisi evi yapacak, istediği müteahhitle anlaşarak devam edecek ve biz para vereceğiz' dedi.

Bakan Özhaseki, '180 binden fazla konutun ihalesini yaptık'

Kahramanmaraş merkezli depremlerden 18 ilin etkilendiğini ve 680 bin evin yıkıldığını belirten Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Çok şükür ciddi adımlar atıyoruz. Bunun içindir ki gece gündüz demeden uğraşıyoruz. Şu ana kadar sağlam zeminlerde 180 binden fazla konutun ihalesini yaptık' dedi.

Başkan Çadırcı, 'OSB yolunu 60 milyonluk yatırım ile hak ettiği standarda yükselttik'

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yoluna 60 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını belirten Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 'OSB yolunu hak ettiği standarda yükselterek yepyeni bir çehreye kavuşturmuş olduk. 30 yıllık sorunu girişimlerimizle böylelikle çözüme kavuşturarak hizmete sunduk' dedi.

Başkan Şerifoğulları, 'Büyüyen bir Elazığ inşa etmeyi sürdüreceğiz'

Elazığ'ın dört bir yanında, her mahallesinde ve sokağında alın terlerinin olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Vatandaşlarımızın desteği ve bizlere olan inancıyla sorunlarını çözen, vizyon kazanan, değerleri ve güzellikleriyle büyüyen bir Elazığ inşa etmeyi sürdüreceğiz' dedi.

Elazığ Belediyesi çalışanlara yüzde 103 zam yaptı, Başkan Şerifoğulları, davul klarnet eşliğinde çiçeklerle karşılandı

Elazığ Belediyesinde maaşlara yüzde 103,8 oranında zam yapılmasının ardından çalışanlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı kapıda davul klarnet eşliğinde çiçeklerle karşıladı.

Bakan Tunç, Rektör Göktaş ile bir araya geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Bakan Tunç: 'Son yüzyılın 21 yılına AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan damgasını vurdu'

Türkiye'nin 21 yıldan bu yana çok önemli mesafeler aldığını belirten Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Her alanda Türkiye'yi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ileriye taşıdık. Bu nedenle milletimiz AK Parti'den, Cumhur İttifakı'ndan ve Recep Tayyip Erdoğan'dan hiçbir zaman vazgeçmedi. Her zaman da desteğini gösterdi. Son yüzyılın 21 yılına AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan damgasını vurdu' dedi.

Bakan Tunç ile Miray arasında gülümseten 'Cumhurbaşkanı' diyaloğu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile 8 yaşındaki Miray arasındaki diyalog güldürdü.

Adalet Bakanı Tunç, 'Deprem sonrasında tespit davaları ve diğer davalarla ilgili ihtiyacı karşılayabilecek 131 yeni mahkeme kurulmasını sağladık'

Deprem sonrası yoğunlaşan tespit davaları ve diğer davalarla ilgili ihtiyacı karşılayabilmek için 131 yeni mahkeme kurduklarını belirten Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'İhtiyaç hasıl olursa 189 yeni mahkemenin kurulmasıyla ilgili hazırlık sürecimiz devam ediyor' dedi.

Adalet Bakanı Tunç: 'Denetimli serbestlik tedbirine 5 yıl ve daha az süre kalanlar cezaevine geri dönmeyecek'

Cezaevlerine dönecek olan 21 bin hükümlünün olduğunu belirten Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Denetimli serbestlik tedbirine 5 yıl ve daha az süre kalanlar cezaevine geri dönmeyecek. Ama denetimli serbestlik için cezası 5 yıldan fazla olanlar, cezası daha yüksek olanlar cezaevlerine geri dönmüş olacak. 21 bin hükümlünün 15 Ağustos akşamına kadar müracaat etmesi lazım' dedi.

Adalet Bakanı Tunç: 'Temel hak ve özgürlükleri bugüne kadar genişlettik, genişletmeye de devam edeceğiz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'yi istikrarlı bir şekilde kalkındırmak için enerjide bağımsız, savunma sanayinde bağımsız ve güçlü bir Türkiye yüzyılını inşa etmek için mücadelemiz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devam ediyor. Elbette ki demokrasiden taviz vermeyeceğiz. Temel hak ve özgürlükleri bugüne kadar genişlettik, genişletmeye de devam edeceğiz'' dedi.

Elazığ'da şehir içi minibüs ücretlerine zam

Elazığ'da şehir içi minibüs ücretine zam yapıldı. Tam yolcu 10, öğrenci ise 8 TL oldu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, öğrencilerle bir araya

Elazığ'da yaz okulunu ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin incelemelerini sürdürüyor

Elazığ'a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin programları çerçevesinde ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor.

Milli Eğitim Bakanı Tekin '6 Şubat depreminden önceki sınıf sayısına en kısa zamanda ulaşacağız'

Deprem bölgesinde önce fiziki ve maddi yatırım anlamında ihtiyaç duyulan eksiklikleri giderme çabasında olduklarını belirten Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 'Bölgede depremde yıkılan, ağır hasar gören, yıkılması gören yapıların analizini yaptık. Yatırım planlamamız yaptık. Cumhurbaşkanımızın talimatı yönünde ilerliyoruz. 6 Şubat depreminden önceki sınıf sayısına en kısa zamanda ulaşacağız' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin Elazığ'da

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin programları çerçevesinde Elazığ'a geldi.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığında bayramlaşma töreni

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Toplam 1404 haber.