Siyaset

Siyaset Haberleri

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreni

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Uganda Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri Elazığ'da

Uganda Cumhuriyeti hükümeti devlet büyükleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan Coğrafi Bilgi Sistemleri Projesi hakkında bilgi almak üzere Elazığ'a geldi.

Elazığ'da İlk Evim İlk İşyerim Projesi

Elazığ'ın Keban ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı İlk Evim-İlk İşyerim Projesi çerçevesinde 88 konut için temel atma töreni yapıldı.

İngiltere'de yaşayan Türk vatandaşı, haberi olmadan Türkiye'de siyasi parti üyesi yapıldı

2013 yılından itibaren İngiltere'de ikamet eden Elazığlı Zait Özdoğan, e-Devlet'ine baktığında haberi olmadan bir siyasi partinin aktif üyesi yapıldığını gördü. Duruma tepki gösteren Özdoğan, 9 yıl önce yasal olarak Türkiye'den ayrıldığını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Sizden isteğimiz, önümüzde seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyoruz. Cumhur İttifakına destek istiyoruz' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: '6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez'

ELAZIĞ (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez. Birbirine benzemez insanların yaptıkları toplantılar kendi araların da anlaşamayan insanlar ve bu anlaşmazlık çerçevesinde Türkiye'yi idare etmeye talip olmak gülünç oluyor ama biz demokrasiyi her zaman saygı gösterdik. Sandıklarda bu millet kimi gösterirse onun arkasında durduk. Hiçbir zaman için demokrasiye karşı durmadık durmayız dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: '29 Ekim'de TOGG fabrikasını açıyoruz'

Türkiye Odalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Türk insanının 120 yıllık hayali 60 yıl önce yarım kalan bir rüyamız vardı. Türkiye'nin otomobili bu görevi üstlendikten sonra Allah nasip ederse 29 Ekim'de TOGG fabrikasını açıyoruz' dedi.

Eski TBMM Meclis Başkanı Çiçek: 'Vakıflar olmasaydı Kıbrıs'ın bize ait olduğunu ispat edecek belge veya vesikamız yoktu'

Türkiye Büyük Millet Meclisi geçmiş dönem Başkanı Cemil Çiçek, Vakıflar olmasaydı Kıbrıs'ın bize ait olduğunu ispat edecek elimizde belge veya vesika yoktur anlamı çıkar. Onun için vakıf deyip geçmeyelim bu coğrafyanın ebedi vatan olduğunun en önemli teminatı biz siz değil bu vakıflardır' dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Elazığ'da

Türkiye Odalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık: 'Elazığ, geçmişte terörle mücadelenin en çetin zamanlarında da teröre fırsat vermemiştir'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Elazığ, Anadolu kültürünün çok önemli merkezlerinden birisi olmakla birlikte geçmişte terörle mücadelenin en çetin zamanlarında da teröre fırsat vermemiştir. Terörle mücadelede en ön safta koşmuş insanların memleketidir' dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık: 'PKK ve türevlerine karşı Türkiye'nin kayıtsız kalması beklenemez'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ülkemize, güvenlik güçlerimize ve sivillere terör saldırıları gerçekleştiren, bölücü gündemiyle Suriye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden PKK ve türevlerine karşı Türkiye'nin kayıtsız kalması beklenemez' dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık Elazığ'da

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Bulut: ''Onların parça parça söylediği ama bir bütün olarak söylemekten çekindikleri ifadelerin hepsini biz toplu olarak billboardlarda sergiledik''

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut, 'Onların parça parça söylediği ama bir bütün olarak söylemekten çekindikleri ifadelerin hepsini biz toplu olarak billboardlarda sergiledik'' dedi.

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ'a bakanlık sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde Elazığ'a bakanlık sözü verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Ankara'da oturduk, nutuklar attık 'bize oy verin' dedik'

Elazığ'da vatandaşlara seslenen ve öz eleştiri yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ankara'da oturduk, nutuklar attık 'bize oy verin' dedik. Siz de vermediniz, haklısınız' dedi.

CHP grup toplantısını Elazığ'da yaptı

Elazığ'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin gurup toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Türkiye güçlü ve yaralarını saran bir ülke'

Elazığ'da okulun temel atma törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deprem oldu, insanlar hayatını kaybetti, binalar ve okullar yıkıldı. Ama Türkiye güçlü bir ülke. Türkiye yaralarını saran bir ülke dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Elazığ'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli programlara katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Başkan Yıldırım: '6'lı masanın şu anda çıkaracağı bir adayı bile yok'

Şu anda 6'lı masanın tek derdinin Recep Tayyip Erdoğan'ı makamından indirmek olduğunu belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Başka hiçbir dertleri yok. Ülke için de söyleyecekleri hiçbir sözleri ve projeleri yok. Cumhurbaşkanımızın karşısına aday çıkartmakta acziyet içerisindeler. Sözüm ona 'şimdi erkendir, zamanı gelince çıkaracağız.' Hayır, O 6'lı masanın şu anda çıkaracağı bir adayı bile yok' dedi.

Toplam 1404 haber.