Spor

Spor Haberleri

Burhan Sesleri

Elazığspor’da bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen Mesut Saray’ın 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile anlaştığı öne sürüldü. Öte yandan bordo-beyazlıların geçtiğimiz sezon Sivasspor’da forma giyen Burhan Eşer ile ilgilendiği iddia edildi. Ayrıca Ozan Tahtaişleyen'in Osman Özköylü’nün yeni takımı Erzurumspor ile anlaştığı belirtildi.

Elazığspor Kravatı ile İlk Açıklama

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden Elazığ Valiliğine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım Elazığspor kravatı takarak yaptığı açıklamada sporun içinden gelen biri olduğunu ve sporun Elazığ için çok önemli olduğunu kaydetti.

Çeşitli İsimler Ortaya Atılmaya Devam Ediyor

Elazığspor yeni teknik adam sorununu çözmek isterken, transfer konusunda da çeşitli isimler ortaya atılmaya devam ediyor.

Düğmeye Basıldı

Elazığspor’da Teknik Direktör konusunda düğmeye basan Yönetim Kurulu, gündemine aldığı isimlerle kısa süre içerisinde görüşmeye hazırlanıyor

"Sezonun En İyi Transferi"

Elazığspor’dan ayrılan Traore Karabük’e imza atamaz denmesine rağmen 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzalamıştı. Bunun üzerine Karabüklü taraftarlar sezonun en iyi transferi olduğu görüşlerini paylaşarak; “1 sezon sonra 10 Milyon Euro’ya satarız.” İfadelerini kullanırken, Elazığsporlu taraftarların büyük çoğunluğu Traore’nin haksız fesih yaptığı ve Karabükspor’un yanlış bir adım attığı görüşünü paylaşıyor.

Kamaç'tan Açıklama

Gençlik ve Spor Bakanlığı yönetmeliği uyarınca spor medyasında çalışan basın mensuplarına verilen “Serbest giriş kartı” ile TFF tarafından maçlara giriş için verilen “Sabit kart” alabilmek için 2017-2018 sezonu başvurularının TSYD Elazığ Temsilciliği’ne yapılacağı duyuruldu.

Sözleşme İmzalamasına Rağmen!

Elazığspor ile olan mukavelesi sona eren savunmanın başarılı ismi Murat KALKAN, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kastamonu 1966 takımı ile anlaştı.

Kongre Bugün Yapılacak

Elazığspor Kulübü’nde yarın Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen toplantı bugün yapılacak.

Açıkkapı'dan Stadyum Açıklaması

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere cevap verdi. Adil olmayan eleştirilerin yapıldığını kaydeden Milletvekili Açıkkapı stadyum konusunda da; “Bu stat buraya yapılacaksa, yapılacak demişiz. Bu stat Elazığ’a yapılacak… Bitti! Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor.”diye konuştu.

Resmi Sözleşmeyi İmzaladı

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun TANKUT, Elazığsporlu Hamidou TRAORE ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Yakup Kılıç Rehabilite Edilecek

Elazığ’da spor faaliyetlerine yatırımlar sürüyor… Stadyumun yanında yıkılacak olan sentetik sahanın yerine amatör branşların olumsuz etkilenmemesi adına il merkezinde yeni bir sentetik saha yapılacak... Amatörün merkezi haline gelecek Amatör Evi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı… Yakup Kılıç Spor Salonu’nun rehabilitesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 2 Milyon TL’lik ödenek çıkartılacak.

Karakoçan'ı Buluşturan İftar

Karakoçan’da bin kişiden fazla bir katılımın sağlandığı, "Yüzlerce Genç Tek Sofra" isimli Kadir Gecesi iftar programı düzenlendi.

Elazığ'da Neden Yok?

Elazığ’da yapılması planlanan Atletizm Tartan Pisti için yer tahsisi sorunu yaşanıyor. 12 Milyon TL tutarındaki ödeneğin bakanlık tarafından çıkartılmasına rağmen pist hala Elazığ’a kazandırılmış değil!

Kulüp Cephesinden Açıklama

Elazığspor’da Stadyum ve Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Yetiş malum toplantı ile ilgili konuşarak; “Kapalı kapılar ardında o sözleri söylemedilerse, bunu ispat etsinler.”derken, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ballıca da bazı çekişmelerden dolayı bırakmak zorunda kaldıklarını öne sürdü.

Resmi Bir Açıklama Yapılmadı

Elazığspor’da ertelenen kongrenin ardından gözler önümüzdeki haftaya çevrildi. Önümüzdeki hafta yönetim için aday çıkmazsa, kayyum süreci yaşanabilir. Öte yandan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın yeni bir yönetim kurabileceği iddia edildi.

Neredeyse Futbolcu Kalmadı!

Elazığspor’da Traore ve bazı futbolcuların ardından Timur Bayram Özgöz ve Youssef Yeşilmen de ayrıldı. İki futbolcunun da temsilcimizden alacağı olduğu iddia edilirken, ayrılma kararlarında yönetim belirsizliğinin de etkili olduğu öne sürüldü.

Öztürk'ten Elazığspor Açıklaması

AK Parti Milletvekili Tahir Öztürk de sessizliğini bozdu. Yapılan polemiklerin ve karalama kampanyalarının Elazığspor’a ve Elazığ’a bir şey kazandırmayacağını dile getiren Öztürk, Elazığspor’u ve Elazığ’ı düzgün, şeffaf ve akıllarda soru işareti bırakmayan tarzda bir yönetimle tek yumruk olarak zirveye taşıma zamanı olduğunu kaydetti.

Erol'dan Açıklama

Elazığspor’da boş olan başkanlık için ismi geçen İş Adamı Mehmet Ali Erol Fırat gazetesine özel açıklamada bulundu. Erol, destek verildiği takdirde Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olabileceğini söyledi ancak şu ana kadar her hangi bir destek mesajı alamadığının altını çizdi.

Stadyum Ne Zaman Yapılacak?

Elazığ’a yapılması planlanan yeni stadyumda son durum ne? Maliyeti ne kadar olacak? kapasitesinin ne kadar olması düşünülüyor ve yapımı ne zaman tamamlanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırımlar ve Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk stadyum hakkında önemli açıklamalarda bulundu.