Yaşam

Yaşam Haberleri

Yılanı gözüne kestiren kedi savaşın galibi oldu

Elazığ'ın Keban ilçesinde kedi, yolun ortasında gördüğü yılanla fare gibi oynadıktan sonra afiyetle yedi.

Deneme amaçlı başladı, kilosu 200 bin liraya satılıyor

Dünyanın en pahalı baharatı olarak bilinen ve kilogramı 200 bin lira olan safranı deneme amaçlı bahçesine eken ve ardından ticarete çeviren ziraat mühendisi Bayram Çalışkan hasada başladı.

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları'ndan Filistin'e yardım etkinliği

Elazığ Fırat Üniversitesi Kadın Kolları tarafından Filistin'e destek için yardım etkinliği başlatıldı.

Elazığ Emniyet Müdürü Karayel ve eşi, şehit ailesiyle bir araya geldi

Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ve eşi, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde şehit düşen Cihat Şahin'in ailesiyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla belediyeye teslim edilmişti: Çalışmalar hızla devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Elazığ Belediyesine tahsis edilen alanda, yapımı devam eden yeni yaşam merkez hızla yükseliyor.

ASRİAD yönetimi, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Erkan Demir, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

Jandarmadan okul öncesi öğrencilerine trafik eğitimi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, okul öncesi öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Öğrenciler topladıkları harçlıkları Filistin'e gönderdi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak

Elazığ Valisi Ömer Toraman, yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu'nun tabiat parkı ilan edilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Burası bir tabiat parkı alanı olacak. Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerimiz buraya gelen ziyaretçilerin güvenlik önlemlerini alarak, onların ihtiyaç duyacağı alt yapı düzenlemelerini yaparak burayı kanyon geçişi yapmak isteyen vatandaşlarımıza sunacaklar' dedi.

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen kentsel dönüşüm konutları tamamlandı

Elazığ Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşasına başlanan depreme dayanıklı konutlar, hızlı bir şekilde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da fotosafari etkinliği

Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü tarafından Fırat Üniversitesi Hayvanları Koruma Topluluğu öğrencileri ile beraber fotosafari düzenlendi.

Açık alanda son hasat: Kilosu 50 liradan alıcı buluyor

Elazığ'da yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi çilekte son hasatlar yapıldı.

Vali Toraman, yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi

Elazığ Valisi Ömer Toraman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen vatandaşlar için yapılan TOKİ konutlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Şerifoğulları altyapı çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ'da kaçak salep soğanı toplayan 26 kişiye 2 milyon 964 bin lira ceza

Elazığ'da 11 ayda biyolojik çeşitliliği ihlal ederek salep soğanı toplarken yakalanan kişi sayısı 26 olurken, kesilen para cezası ise 2 milyon 964 bin lirayı buldu.

Elazığ'da Kur'an-ı Kerim'e Geç Bisikleti Al Projesi

Elazığ'da bir köy imamının girişimi ile 'Kur'an-ı Kerim'e Geç Bisikleti Al' Projesi çerçevesinde Kur'an-ı Kerim'e geçen çocuklara bisiklet hediye edildi.

Elazığ'da yakalanan dev Fırat turnası görenleri şaşırttı

Elazığ'da amatör bir balıkçının Keban Baraj Gölünde yakaladığı yaklaşık 18 kilo ve 1,5 metre uzunluğundaki dev Fırat turnası, görenleri hayretler içinde bıraktı.

Üniversite öğrencileri tarihi Palu ilçesini gezdi

Fırat Üniversitesi tarafından öğrencilere Elazığ'ın tarihi ve turistik bölgelerini tanıtmak amacıyla başlatılan gezi etkinlikleri çerçevesinde 500 öğrenci Palu ilçesini gezdi.

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 4 kişiye idari işlem uygulandı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde 4 kişiye idari işlem uyguladı.

Toplam 3372 haber.