Yaşam

Yaşam Haberleri

İlkokul öğrencisinin Milli Eğitim Bakanından 'Doğalgaz' talebi gülümsetti

Fırat Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte, Kovancılar ilçesindeki Hacı Ahmet Özbağı İlkokulu öğrencilerine oyuncak dağıtıldı. Öğrenciler, kendilerini ziyaret eden Bir Dünya Oyuncak Topluluğu ile birlikte, gönüllerince eğlenerek keyifli vakit geçirdi. Etkinlik sonrası röportaj veren ilkokul öğrencisi Yasin Kaya'nın Milli Eğitim Bakanına yönelik espri dolu cümleleri güldürdü.

Vali Toraman: 'Birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır'

Elazığ'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ömer Toraman, 'Birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor' dedi.

Elazığ'da hafif ticari araç elektrik direğine çarptı: 5 yaralı

Elazığ'da kontrolden çıkan hafif ticari aracın elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, biri ağır 5 kişi yaralandı.

Elazığ'da minikler doğa ile buluştu

Elazığ'da anaokulu öğrencilerine yönelik Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası çerçevesinde tohum ekim etkinliği düzenlendi.

Masal Matik Evi ekibi çocuklarla buluştu

Elazığ Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Buzdolabını otomobilin arka koltuğunda taşıdı

Elazığ'da bir kişi, bagaja sığmayan buzdolabını otomobilin arka koltuğunda ve kapı açık halde taşıdı.

Elazığ'da üniversite öğrencilerine ücretsiz iftar veriliyor

Elazığ Fırat Üniversitesi bünyesinde eğitim gören öğrencilere Ramazan ayı boyunca ücretsiz iftar veriyor.

Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü

Elazığ'da sağanak yağışlardan dolayı istinat duvarı çökerken, çevrede yaşayan vatandaşlar yıkılan yerin bir an önce onarılmasını istedi.

Elazığ'da öğrencilerden Filistin'e anlamlı destek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Tarihi Kapalı Çarşı'da Ramazan bereketi

Elazığ'da bulunan tarihi Kapalı Çarşı'da Ramazan bereketi yaşanıyor.

Elazığ'da zimem defteri geleneği sürdürülüyor

Osmanlı Dönemi'nde adet haline gelmiş olan zimem defteri uygulaması Elazığ'da sürdürülüyor.

Elazığ'da öğrenciler fidanları toprak ile buluşturdu

Elazığ'da Orman Haftası nedeniyle öğrenciler fidanları toprak ile buluşturdu.

Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kadınlar kuaförlük kursunda ter döküyor

Elazığ'da en büyük hayali kendi iş yerini açmak olan kadınlar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kuaförlük kurslarında ter döküyor.

10 yaşındaki Sude Naz'ın çizdiği resim gerçeğe dönüştü

Elazığ'da Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD), ilkokul öğrencisi Sude Naz'ın hayalini gerçeğe dönüştürdü. Küçük kızın çizdiği resime göre odası TÜSÇAD Elazığ Şube Başkanı İlhan Şen ve dernek üyeleri tarafından yeniden düzenlendi. Sude, okul çıkışında odasını görünce büyük mutluluk yaşadı.

Milletvekili, Heimlich manevrası ile küçük çocuğun hayatını kurtardı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda küçük çocuğun boğazına şeker kaçtığını fark etti. Tıp doktoru olan Keleş, Heimlich manevrası ile çocuğun hayatını kurtardı.

Başkan Şerifoğulları'ndan Murat Kurum'a: 'Elazığ'dan koca yürekli Kara Murat'a selam olsun'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için yaptığı açıklamada, 'Kardeşlik diyarı Elazığ'dan koca yürekli Kara Murat'a selam olsun' dedi.

Elazığ'da eski şehirlerarası otobüs terminali yıkım çalışmaları başladı

Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin dışa açılan vizyonu açısından son derece önemli olan ve tam donanımlı şekilde inşa edilen Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminalinin hizmete başlamasının ardından, eski terminal binasının yıkım çalışmaları başladı.

Kimsesizler mezarlığına defnedilecekti: Üniversite, doktora öğrencisine sahip çıktı

Fırat Üniversitesi'nde eğitim gören Nijerya uyruklu Saleh Zakar Kurmi, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ailesinin maddi durumları gözeterek Elazığ'da defnedilmesini istediği Kurmi'ye Fırat Üniversitesi sahip çıktı. Cenaze namazı kılınan Kurmi, defnedildi.

Elazığ'da 'İyilik Sofrası' yetim çocuklar için kuruldu

Elazığ İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi ve Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi Kadın Kolları tarafından yetim çocuklar ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Toplam 3372 haber.