İŞGEM Ortaklar Kurulu Toplandı

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ İş Geliştirme Merkezinin (İŞGEM) Genişletilmesi Projesi Ortaklar Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın başkanlığında, İŞGEM ortakları ile paydaşlarının katılımıyla inşaat çalışmaları tamamlanan ve girişimcilere tahsis edilmeye başlanan İŞGEM 2. Kampus alanındadüzenlenen toplantıya, Vali Çetin Oktay Kaldırım ile projenin büyük ortakları olan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ile Proje ortak ve paydaşları olan Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Recep Polatcan, KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa ve Proje Teknik Destek Ekibi katıldı.

GİRİŞİMCİ BAŞVURULARI DEĞRLENDİRİLDİ

Proje Operasyon Koordinasyon Birimi Direktörü İlkay Akçan, Proje Takım Lideri William McConkey ve Proje Kilit Uzmanı Barbaros Tunç, Projenin son dönem faaliyetleri ile planlanan faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Proje Kilit Uzmanı Barbaros Tunç, İşletme analizlerinin yapılarak analiz raporlarının yazıldığını, potansiyel girişimcilerin iş planlarının uzmanlar tarafından incelendiğini, İŞGEM hakkında STK’larda bilgilendirme faaliyetlerine devam ettiğini, Ortak ve Paydaşlar ile işletmelerin ziyaret edilerek bilgi toplama faaliyetlerinin devam ettiğini, İŞGEM’in 5 yıllık İş Planının hazırlandığını ve İş Başı Eğitim hazırlıklarının devam ettiğini, İŞGEM Taslak İş Planının hazırlanarak Nihai Faydalanıcı ve Operasyon Koordinasyon Birimine sunulduğunu, hazırlanmış olan Hizmet Klavuzlarının İŞGEM İş Planına entegre edildiği, tanıtım ve medya faaliyetlerinin devam ettiğini, iş planı oluşturulan ve analizleri yapılan yeni girişimcilerin başvurusunun proje ortakları ve paydaşların katılımı ile oluşturulan komisyon nezaretinde değerlendirildiğini açıklayarak süreçlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. Tunç, İŞGEM’in planlanan faaliyetleri hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

Gerçekleşen ve planlanan faaliyetler için Teknik Destek Ekibine teşekkür eden Ortaklar Kurulu Üyeleri, başvurusu değerlendirilen yeni girişimcilerin iş fikri hakkında bilgi aldı. 

İŞLİK VE DEPOLARDA İNCELEME

Ortaklar Kurulu Üyelerinin aylık olağan toplantısının ardından Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Proje ortakları inşaat çalışmaları tamamlanan ve girişimcilerin istifadesine sunulan işlik ve depoları gezerek Proje Teknik Destek Ekibinden bilgiler aldılar. Elektrik, doğalgaz, telefon, internet gibi altyapıların hazır olduğu bilgisini alan Ortaklar Kurulu Üyeleri modern altyapı ile hizmete açılan 2.Kampus alanın yeni girişimler için önemli bir merkez olduğuna dikkat çekti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN