KOBİ Gelişim Destek Programı Müracaat Süreci Başladı

KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan 'İmalat Sanayinde Dijitalleşme' temalı Proje Teklif Çağrıları müracaat süreci başlamış olup 17 Mayıs 2021 tarihinde süre sona erecektir. Programla ilgili olarak Elazığ TSO ve KOSGEM Elazığ İl Müdürlüğü işbirliğinde 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat:14.00'da KOBİ'lere yönelik olarak vebinar bilgilendirmesi gerçekleştirilecektir.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

KOBİ’lere 1 Milyon TL’ye Kadar Destek…

İmalat sanayi sektöründe milli imkanlar ağırlıklı olarak dijitalleşme için yerli ve yetkin teknoloji geliştiricisi KOBİ envanterinin genişletilmesi ve İmalat sanayi KOBİ’lerinin, yerli teknoloji geliştiricilerle işbirliği öncelikli olmak üzere dijitalleştirilmiş iş süreci sayısının arttırılması amacıyla söz konusu proje çağrısı yapılmıştır.

Proje Teklif Çağrısı, İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lerin desteklenmesini hedeflemektedir.

Akıllı dijital teknolojilerle ilgili ürün ve çözüm geliştiren elektronik, bilişim, makine imalat sektörlerindeki teknoloji geliştiricisi KOBİ’ler; imalat sanayi sektörüyle ilişkili 8 dijital teknolojiden birini veya entegre çalışmak kaydıyla birkaçını birlikte içeren ürün / yazılımlarında katma değer arttırıcı iyileştirmeler yapmak veya geliştirdikleri ürün / yazılımlarını ticarileştirmek için proje sunabilecekler.

Sadece ticarileştirme (tanıtım - pazarlama - satış) amaçlı proje sunacak olanların, ürünlerini kamu desteğiyle geliştirerek başarılı tamamladıklarına veya Teknoloji Geliştirme Bölgesi ya da Ar-Ge Merkezi projesi çıktısı olduğuna dair belge ibraz etmeleri şarttır. İş paketlerinde katma değer arttırıcı iyileştirmeler bulunan başvuru sahiplerinde ise bu belge şartı aranmayacaktır.

300 Bin TL Hibe ve 700 Bin TL geri ödemeli kerdi fırsatıyla İmalat Sanayindeki KOBİ’lere toplamda 1 Milyon TL destek imkanının sağlandığı teklif çağrısıyla ilgili detaylı bilgiler Odamızın www.elazigtso.org.tr adresinde Duyurular kısmında yer almaktadır.

 

22 Nisan 2021 Perşembe günü Saat:14.00 Vebinar Bilgilendirme Toplantısı Bağlantı Linki:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/89020288029?pwd=eGNDK0Z1S3BreU1kMnNXZDVRM1BDZz09

 

Meeting ID: 890 2028 8029

Passcode: 002442

 

 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN