Kültür Turları Eğil'le Devam Etti

Elazığ Belediyesi'nin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak ve yerinde keşfetmek amacıyla düzenlediği 'Kültür ve Şehir Turları' devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak ve yerinde keşfetmek amacıyla düzenlediği "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın başlattığı "Kültür ve Şehir Turları" kapsamında Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri peygamber kabirlerinin bulunduğu Diyarbakır’ın Eğil İlçesi'ni gezdi. Gezinin kültürel ve sosyal yönünün bulunmasının yanı sıra katılımcılarımızın yaşadığı manevi haz Elazığ Belediyesi’nin faaliyetlerine duyulan hayranlığı bir kat daha arttırdı.

Eğil'in tarihi ve doğal güzellikleri olduğunu anlatan Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, "Herkesin zaman zaman buralara gelip ziyaret etmesi gerekiyor. Çok memnun kaldık. Ziyaretçiler buradan daha güzel bir yer bulamazlar. Hem doğal güzellikleri hem de tarihi yönüyle maneviyatı ile güzel bir ilçe. Biz Mücahit Başkana çok teşekkür ediyoruz, hem bu geziyi düzenlediği için hem de Elazığ kadınına verdiği değer için" diye konuştu. 

Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Kur'an-ı Kerim'de isimleri geçen Zülküf ve Elyesa peygamberlerin kabirlerini ziyaret ettik. Hemen ardından tekne turları ile mükemmel bir gün geçiriyoruz. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a böyle bir organizasyonu Elazığ kadınıyla buluşturduğu için teşekkür ederiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN