Kürsübaşı Okuma ve Kültür Evi'nde Etkinlik

Harput'ta hizmet veren ETUDER Kürsübaşı Okuma ve Kültür Evi, Elazığ'ın kültür ve turizmine katkı sunmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Harput’ta hizmet veren ETUDER Kürsübaşı Okuma ve Kültür Evi, Elazığ’ın kültür ve turizmine katkı sunmaya devam ediyor.
Türkiye’nin önemli siyasetçilerinden İsmet Yılmaz, Efkan Ala, Mehdi Eker’in yanısıra, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, İstanbul Milletvekili Belma Satır, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Van Valisi Murat Zorluoğlu, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, MSB ANT Başkanı Arif Koyuncu,  İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkan Cüneyt Yılmaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve birçok bürokrat ETUDER Kürsübaşı Okuma ve Kültür Evi’ni ziyaret etti.

Elazığ Turizm ve Tanıtma Derneği (ETUDER) Başkanı Av. Burak Soylu tarafından ağırlanan konuklar, Okuma ve Kültür Evi’ni gezerek bilgi aldı. ETUDER Başkanı Av. Burak Soylu, ziyaretlerinden ötürü konuklara teşekkür ederek, Harput Kültürü’nün öneminden bahsetti.

Kürsübaşı Okuma ve Kültür Evi bahçesinde bir süre sohbet eden misafirler, Harput’un Elazığ ve Türkiye için önemli bir yerleşim yeri olduğunu ifade etti. Ziyaretin ardından Elazığ Turizm ve Tanıtma Derneği (ETUDER) Başkanı Av. Burak Soylu tarafından, misafirlere Fahri Gakgo beratı verildi. AK Parti Milletvekili Mihrimah Belma Satır’ın Gokgo beratını ise KADEM Elazığ İl Temsilcisi Esra Soylu verdi. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN