Memur-Sen ve KADEM Üyeleri Kültür Turunda

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen 'Kültür ve Şehir Turları' devam ediyor. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ'a kazandırılan çalışmaların vatandaşlar tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Memur-Sen kadın üyeleri Harput, Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Cip Barajı Mesire Alanı, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi ve Hayır Çarşısı'nı Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Elazığ Temsilciliği ise Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ'a kazandırılan çalışmaların vatandaşlar tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Memur-Sen kadın üyeleri Harput, Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Cip Barajı Mesire Alanı, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi ve Hayır Çarşısı’nı Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Elazığ Temsilciliği ise Somuncu Baba Külliyesi’ni ziyaret etti. 

Ziyaretler esnasında konuşan Memur-Sen kadın üyeleri Elazığ’a yapılan hizmetleri gezip görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Gezerken yapılan bu büyük yatırımlar hakkında bilgi aldıklarını ve özellikle de Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’nin şehir insanına çok büyük katkısı olduğunu, evde beslenen hayvanları tatile gittiklerinde Hayvan hastanesine uzman ekiplere gönül rahatlığıyla bırakıp tatil dönüşü tekrar alabilmenin önemli bir hizmet olduğunu ifade ederek bu hizmetleri Elazığ’ şehre kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti. 

‘KADEM’ KÜLTÜR VE ŞEHİR TURLARI’NDA

"Kültür ve Şehir Turları" kapsamında Somuncu Baba Külliyesini ziyaret eden Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Elazığ Temsilciliği üyeleri ise yaptıkları konuşmalarda şunları ifade etti. 

“Somuncu Baba Külliyesi’ne gelmeyi çok istiyordum. Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği bu turlar sayesinde gelip gördüm. Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Boş vakitlerimizi böylesi anlamlı programlarla geçirmemize vesile olan bu turları düzenleyen Başkan Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz ve bu organizasyonların devamını bekliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN