Minikler Mevlana'yı ve Milli Şair'i Andı

Elazığ Belediyesi ve Özel Mavi Sincap Anaokulu işbirliği ile 'Hz. Mevlana'yı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı' düzenlendi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi ve Özel Mavi Sincap Anaokulu işbirliği ile “Hz. Mevlana’yı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı” düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Belediye Birim Müdürleri, Özel Mavi Sincap Anaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Mavi Sincap Anaokulu Müdiresi Asiye Arıkan, “Ağaç yaşken eğilir. Siz anne ve babalar ve biz Eğitimciler olarak bu bilinçte yıllardır çocuklarımıza Allah, peygamber, millet, vatan sevgisi ve bayrak sevgisi aşılamayı kendimize ilke edindik. Yıllardır bu ilke ile yolumuza, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biliyoruz ki eğitim insanlığın var olduğu günden bugüne kadar bilim adamlarının ve düşünürlerin üzerinde durdukları önemli bir konudur. İnsanoğlu doğumundan itibaren kesintisiz bir eğitim ve öğretim içerisindedir. Eğitimin gayesi, insanda var olan yetenekleri ortaya çıkarmak ve bu yetenekleri en iyi şekilde geliştirmek ve toplumu oluşturan bireylerin çağın bilgi ve becerileri ile donatmaktır. Eğitim bir bütündür” ifadeleri kullandı.

Konuşmaların ardından Özel Mavi Sincap Anaokulu öğrencileri tarafından sergilediklenen gösteriler büyük beğeni topladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN