Türkiye-Tacikistan Çevrimiçi Ticareti Geliştirme Stratejisi ve İş Fırsatları Semineri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile TradeValley arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde 'Türkiye-Tacikistan Çevrimiçi Ticareti Geliştirme Stratejisi ve İş Fırsatları' Semineri Tacikistan Büyükelçisi, Başkonsolosu, DEİK Konsey Başkanı, TÜRKONFED İnternational Yönetim Kurulu Başkanının katılımı ile webinar üzerinden gerçekleştirilecektir.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile TradeValley arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde “Türkiye-Tacikistan Çevrimiçi Ticareti Geliştirme Stratejisi ve İş Fırsatları” Semineri Tacikistan Büyükelçisi, Başkonsolosu, DEİK Konsey Başkanı, TÜRKONFED İnternational Yönetim Kurulu Başkanının katılımı ile webinar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Seminer İhracatçı Firmalar ile Konuya İlgi Duyan Tüm Kesimlere Açıktır…

Elazığ TSO Ticaret ve Sanayi Odası ile TradeValley Dış Ticaret Firması ile imzalanan protokol çerçevesinde ilimiz ihracatının artırılması ve firmalarımızın e-Ticaret ile dış ticarete yönlendirilmesi kapsamında etkinlikler devam ediyor.

Türkiye-Tacikistan Çevrimiçi Ticareti Geliştirme Stratejisi ve İş Fırsatları Semineri 24 Şubat Çarşamba günü saat: 14.00-15.30 arasında webinar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Moderatörlüğünü Belgin Güven ile Güçlü İlalmak’ın yapacağı seminere konuşmacı olarak, Tacikistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mahmadali Rajabiyon, Tacikistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Murod Saidzoda, DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konsiye Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, TÜRKONFED İnternational Yönetim Kurulu Başkanı Burak Pehlivan katılacaklardır.

Başta Elazığ TSO İhracatçı Üyeleri olmak üzere, tüm Oda üyeleri ve konuya ilgi duyanların katılımına açık olacak seminer kayıt linki: tradevalley.com/webinar üzerinden gerçekleştirilecektir.

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • chloroquineorigin | 21 Mayıs 2021 10:40

    https://chloroquineorigin.com/ chloroquine australia [url=https://chloroquineorigin.com/ ]buy aralen online uk [/url] aralen buy online

BUNLARA DA BAKIN