Yanılmaz'dan Ak Partiye Ziyaret

Mücahit Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, anlamlı ziyaretleri dolayısıyla şahsı ve yönetim kurulu üyeleri adına Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

AK Parti kadın kolları teşkilatının dünyanın en büyük kadın teşkilatı olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, ülke teminatının en büyük öznesinin kadınlar olduğunu söyledi.

Ülkemizin yurt içi ve yurt dışında verdiği milli mücadelelerde kadınların daima ön safta yer aldığını ifade eden Başkan Yanılmaz açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

AK Parti teşkilatı, tavrını ve tutumunu adaletten, demokrasiden, birlik ve beraberlikten yana koymuş güçlü bir teşkilattır. Kadınlar ailenin ve dolayısıyla toplumun en temel taşıdır. Güçlü kadın güçlü aile demek ve güçlü aile de güçlü ülke demektir. Bu açıdan bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN