Yanılmaz'dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Dünya tarihine yön veren bir kahramanlık destanının 103’ncü yıldönümünü kutladıklarını ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, bizlere canları ile bugünleri, özgürlüğü, bağımsızlığı, vatanımızı hediye eden şehitlerimizi şükran, minnet ve saygıyla andıklarını belirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz mesajında: “Çanakkale Savaşları, Birinci Dünya Savaşı’nın akışını değiştiren destansı bir mücadele olmanın ötesinde Kurtuluş Savaşı’na ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolda çok önemli bir kilometre taşıdır. Çanakkale, bundan 103 yıl önce vatanın ve milletin yüce varlığına el uzatmaya yeltenenlere verilen cevaptır ve dünya durdukça hatırlanacaktır. Dün Çanakkale’de ortaya konan bu ruh, bugün de aynı özveriyle sürdürülmektedir. Vatan toprağını namus bilip, imanını köreltmek isteyen ordulara Çanakkale’de dur diyen o ruhun torunları bugün El Bab’da, Afrin’de, doğuda, güneydoğuda, 15 Temmuz’da ve mazlumun

feryat ettiği her yerde kendini göstermektedir. Bu ruhu ve inancı bizlere aktaran şehitlerimize minnet borcumuzu, devletimize sahip çıkarak ve milletimizi aydınlık yarınlara taşıyarak ödemek zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 103'ncü yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN