Yanılmaz Demokrasi Meydanına Davet Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde o kutlu ruhun yaşatılması ve unutulmaması için 15 Temmuz Pazar günü genç - yaşlı, tüm Elazığlıları 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek anma etkinliklerine davet etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde o kutlu ruhun yaşatılması ve unutulmaması için 15 Temmuz Pazar günü genç - yaşlı, tüm Elazığlıları 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek anma etkinliklerine davet etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletçe kazanılan milli irade zaferinin ikinci yıldönümünde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek etkinliklerle 7’den 70’e Elazığ, bir kez daha milli iradesine bağlılığını haykıracak.

ETKİNLİKLER SABAH NAMAZINA KADAR SÜRECEK

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayacak program protokol konuşmaları, Elazığ Belediyesi Mehter takımının konseri ve sinevizyon gösterileri ile devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise darbeleri susturan sala’lar, şükür namazı ve sabah namazının ardından şehitler için yapılacak dualar ile son bulacak.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz Pazar günü, 20.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlayacak 15 Temmuz anma etkinliklerine tüm Elazığlıları davet ederek, “Aziz milletimizin tarihe altın harflerle kazıdığı şanlı direnişin yıldönümünde milli birlik ve beraberliğimizi tüm hainlere ders olması için bir kez daha haykıracağız. Tüm hemşehrilerimi geleceğimiz için bir kez daha aynı ruhla 15 Temmuz anma etkinliklerine davet ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN