Yeni başkan Akbulut...

F.Ü.Hastanesi Kardiyoloji A.B.D.Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet Akbulut Hocamız Türk Kardiyoloji Derneğinin Pulmoner Vasküler ve Erişkin Doğumsal Kalp Hastalıkları Çalışma Grubu seçiminde oyların 0'nü alarak Başkan seçildi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Prof. Dr. Mehmet Akbulut Türk Kardiyoloji Derneğinin Pulmoner Vasküler ve Erişkin Doğumsal Kalp Hastalıkları Çalışma Grubu seçiminde oyların %100’nü alarak Başkan seçildi.

Edinilen bilgiye göre Türk Kardiyoloji Derneğinin Pulmoner Vasküler ve Erişkin Doğumsal Kalp Hastalıkları Çalışma Grubunun olağan genel kurulnda yapılan başkanlık seçiminde Fırat Üniversitesi Kardiyoloji Anabilimdalı Üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Akbulut genel kurula katılan delegelerin oylarının tamamını alarak Derneğin yeni Başkanı oldu.

Peki Prof. Dr. Mehmet Akbulut Kimdir ?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitiren Akbulut 1993 yılında aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlayarak, 1999 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı alanında doktora eğitimine başlamıştır. Aradan geçen zaman içerisinde ise 2005 yılında Doçentlik ünvanı alarak başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. 2010 yılında ise Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Profesörü olarak hayatına devam eden Akbulut aynı zamanda Fırat Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji A.B.D.Öğretim Üyelerinden biridir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN