Aday Bulut Tempoyu Artırdı

AK Parti teşkilatları sorumlu Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 24 Haziran seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti )teşkilatları sorumlu Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 24 Haziran seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile yoğun bir katılımla yapılan Çemişgezek’liler Vefa Buluşmasına katılan Milletvekili Metin Bulut daha sonra Cip köyünde hizmete sunulan 12 Nolu Acil Sağlık Hizmetler istasyonunun açılışına katıldı.

Ak Parti İl teşkilatı ve Milletvekili Adaylarıyla beraber Kırklar Mahallesi ve Doğukent Mahallesinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yapan Milletvekili Metin Bulut, Salı Baba ve Çatalçeşme Mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. 

Elazığ Milletvekili Metin Bulut günün ilerleyen saatlerindeyse Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Milletvekili adaylarıyla birlikte Kanal 23 televizyonunda yayınlanan Seçim Özel programına katıldı. 

23 Haziran akşamına kadar yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Milletvekili Metin Bulut: “İnanıyorum ki, aziz şehrin aziz insanları her zaman olduğu gibi 24 Haziran da en doğru kararı verecekler, Ak Partiyi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en güçlü şekilde destekleyeceklerdir.” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN