AK Parti'den Belediye'ye Ziyaret

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte Belediyeyi ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun, “Her zaman olduğu gibi Elâzığ’ın o kendine has yerli ve milli duruşunu burada iliklerimize kadar hissediyoruz. Yıllar önce ilk gördüğüm Elâzığ fevkalade değişmiş ve gelişmiş. Bütün Türkiye'de olduğu gibi Elazığ yerli ve milli davamız AK Parti'ye en güçlü desteği veren illerimizin başında geliyor. Her zaman bu güçlü desteği vermiş olan Elazığ’a, partimiz ve hükümetimizin de birçok yatırımı yaptığını görmekten memnun oluyorum” dedi.

Daha sonra açıklama yapan Başkan Mücahit Yanılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirerek, 

“Gençlik kolları genel kurulunun hayırlı olmasını diliyorum. Elâzığ sizlerin de söylediği gibi büyük bir hızla gelişiyor. Özellikle hükümetimizin vermiş olduğu destekler ile yerinde yapılan hizmetlerle, 2014 yılında yaşanabilir şehirlerarasında 49. sırada olan Elâzığ, 2017 yılında 19. sıraya yükseldi. İnşallah hedefimiz bunu 2023 yılında ilk 10 il arasına çıkarabilmektir. Bu çerçevede özellikle sosyal yaşam alanlarını geliştiriyoruz. Kültürpark, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı, Cip Barajı Mesire Alanı gibi sosyal yaşam alanlarını hizmete sunduk. Çöpten elektrik enerjisi üreten tesisi kurarak çevreye bir destek verdik hem de atıklar elektriğe dönüşmüş oldu.

Türkiye'nin belki en büyük Hayvan Hastanesi'ne sahibiz. Öncelikle hükümetimizin vermiş olduğu desteklerden dolayı şahsınıza, hükümetimize ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum. İl kongremizde de ilimize teşrif ettiler. Elâzığ her zaman AK Parti'ye desteğini sürdürmüş Cumhurbaşkanımıza bağlılığını sürdürmüş ve Allah'ın izniyle de bu şekilde devam edecek. Aynı zamanda bölgemiz bir huzur başkenti. Bu açıdan da yatırımcıların çok ilgi gördüğü bir il. Son zamanlarda yine Elazığ'ın kalkınmada öncelikli iller arasında 6. bölge imkânlarından faydalanmış olması Elâzığ’a yatırımcıların büyük oranda ilgisini çekti" ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN