Akgün'den Taziye Mesajı

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin Akgün, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Elazığlı şehit için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Akgün tarafından yapılan yazılı açıklamada “Şehidimize Allah’tan (c.c.) rahmet, Aziz milletimize Sabr-ı Cemil diliyoruz" dendi.  

Açıklamada şehit haberinin herkesi derin bir acı ve üzüntüye boğduğu belirterek, " 'Zeytin Dalı Harekâtı'  kapsamında cephede ve cepheden sınırlarımıza yönelik yapılan bu hain saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Hassaten, hakka yürüyen Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığında görevli yapan, şehadet şerbeti içerek, hakka yürüyen Elazığlı Piyade Uzman Çavuş Fevzi Gürsu kardeşimize, şahsım, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu ve Harput Sancak Haber ailesi adına; Allah’tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere, kıymetli hemşerilerimize, Aziz Milletimize başsağlığı ve Sabır-ı Cemil diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN