Akıncı Gençlik Buluşması Gerçekleşti

Elazığ Akıncılar Derneği Gençlik Kolları istişare buluşması gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Akıncılar Derneği Gençlik Kolları istişare buluşması gerçekleştirildi.

Programa Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu ile çok sayıda genç katıldı.

Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe dualar edilen buluşmada Akıncılar Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sadak, “Bz bin yıllık geçmişiyle destanlar yazan bir milletiz” diyerek, istişare buluşmalarının bundan sonra belirli periyotlarla devam edeceğini kaydetti.

Sadak, “Bir milletin asıl gücü; topu, tüfeği yahut tankı değil imanlı ve inançlı gençliğidir” dedi ekledi:

“Yurdumuzun dört bir yanında gece – gündüz demeden eli tetikte nöbet tutan her biri fedakârlık abidesi kahraman Mehmetçiklerimizi selamlıyorum. Rabbim onlara güç kuvvet versin. Akıncı gençliğin derdi davası ufku gençleri sadece madde planında kurtarmak değil, mana ve ruh planında onları ilmek ilmek işlemek gençlere sorumluluk vermek, gençlerin önünü açmaktır. Bugün hiç olmadığı kadar bunları gerçekleştirecek imkâna ve özgüvene sahibimiz. Sizler yeryüzünde çok az millete sahip olmuş bir sorumluluğu, bir emaneti üzerinizde taşıyorsunuz. Siz asla küçük düşünemezsiniz. Sizler küçük meselelere takılıp kalamazsınız. Bu gençlik tarih yazacaktır.”

İstişare buluşmasında akıncı gençlikle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu ise gençliğin mücadelesinin takdire şayan olduğunu ifade ederek, Afrin’de destan yazan şanlı Mehmetçiğe muvaffakiyetler diledi. Kayaoğlu, bu milletin her zaman büyük badireler atlattığını ve her bir mücadeleden başarıyla çıktığını kaydetti.

Program daha sonra okunan dualarla son buldu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN