Asfalt Serim Çalışmaları Sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde asfalt serim, bakım – onarım çalışmalarını yürütüyor. Ekipler alt yapı çalışmaları ve kullanımdan dolayı bozulan yolların yanı sıra Aksaray Alt Geçidi ve Salıbaba Mahallesi'nden Şehir Hastanesine ulaşımı sağlamak için yeni açılan imar yolunda asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde asfalt serim, bakım – onarım çalışmalarını yürütüyor. Ekipler alt yapı çalışmaları ve kullanımdan dolayı bozulan yolların yanı sıra Aksaray Alt Geçidi ve Salıbaba Mahallesi’nden Şehir Hastanesine ulaşımı sağlamak için yeni açılan imar yolunda asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı olan Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak adına gerçekleştirilen çalışmalar kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şehrin muhtelif noktalarında sürdürülen asfalt serim çalışmalarının devam ettiği, vatandaşların bayram süresince sorunsuz bir şekilde seyretmeleri adına çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN