Bayramda Otobüsler Ücretsiz

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Mahallesi ve Kiğı-Derneğini ziyaret etti. Yanılmaz, ziyareti esnasında bayramda otobüslerin ücretsiz olacağı bilgisini verdi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Mahallesi ve Kiğı-Derneğini ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz ilk olarak Aksaray Mahallesi’nde hemşerilerimizle bir araya gelerek yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde destek istedi.

BAYRAMDA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Ramazan Bayramı'nda bütün otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini ve halk otobüslerini de belediye bünyesine aldıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Artık halk otobüsüne binerken "ben yaşlıyım beni almazlar, beni görmemezlikten gelirler" endişesi ve kaygısı bu hafta bitiyor. Ramazan bayramımızı gönül rahatlığıyla kutlayacağız. Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra 24 Haziran seçimleri var. Ülkemiz çok kritik bir süreçten geçiyor. 24 Haziran’da bizi 2002 yılından beri en iyi şekilde temsil eden iradeli, cesur, dirayetli Cumhurbaşkanımıza güç verelim destek verelim. Öyle ümit ediyorum ki Elâzığ, Türkiye'de en büyük desteği verecek iller arasında yer alacaktır. Ve böylelikle güçlü bir hükümet, güçlü bir meclis ve güçlü bir Türkiye olacaktır” şeklinde konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN