Belediye Bayrama Hazır

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, başta Elazığlılar olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, Elazığ Belediyesi tarafından bayram öncesi gerçekleştirilen düzenlemelere ilişkin bilgi verdi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, başta Elazığlılar olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, Elazığ Belediyesi tarafından bayram öncesi gerçekleştirilen düzenlemelere ilişkin bilgi verdi. Başkan Yanılmaz, açıklamasında vatandaşların bu bayram halk otobüslerinden de ücretsiz yararlanacaklarını duyurdu.

Ülke olarak ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını ifade eden Başkan Yanılmaz, “ Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi şehir olarak bir mukaddes zaman dilimi olan Ramazan ayının huzur ve bereketini hep birlikte paylaştık. Elazığ Belediyesi olarak Ramazan ruhuyla bütünleşen etkinliklerimizi bu yıl Ahmet Aytar Meydanı’nda kurduğumuz İftar ve Etkinlik Çadırında gerçekleştirdik. İftar saatiyle birlikte binlerce hemşehrimiz aynı sofrada, aynı duaya amin dedi. Ardından teravih sonrası düzenlediğimiz programlarda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve saygın ilahi, ezgi sanatçıları birbirinden güzel dinletileriyle manevi bir iklim oluşturuldu. Bu programlarla Ramazan ayının manevi bereketinden en güzel şekilde faydalandığımız inancındayım. Bu güzel, kutlu zaman diliminin ardından Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, hep birlikte nice bayramlara erişmemizi diliyorum.” dedi.

“24 SAAT VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Bayram süresince Belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için nöbetçi ekiplerin görevlerinin başında olacağını belirten Başkan Yanılmaz, “Vatandaşlarımız bayram süresince taleplerini, Alo 153 Beyaz Masa, 0543 23 23 153 nolu WhatsApp hattı ile ilgili birimlerimize iletebilecekler. Yine su arıza ve kanalizasyon hizmetlerimiz de nöbetçi ekiplerimiz tarafından sürdürülecektir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN