Çocuklara Belediye'den Sertifika

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından yarıyıl tatilini verimli geçirmek üzere ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik başlatılan ‘Öğrenci Koçluğu Programı’ nı tamamlayan ortaokul öğrencilerine Başkan Yanılmaz tarafından sertifikaları verildi.

Öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinlikler eşliğinde bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik düzenlenen dört günlük eğitim ve gezi programını tamamlayan çocuklar son günün anısına Başkan Yanılmaz ile Elazığ Belediyesi Mini Gösteri Merkezi’nde buluşarak katılım sertifikalarını aldı. 

Programda konuşan ve çocukları belediye tarafından gerçekleştirilen Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi gibi büyük projeler ile buluşturduklarını kaydeden ADEM sorumlusu Ayşe Keskin bu tür faaliyetler ile çocukların düşünme yetilerini geliştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

“EN BÜYÜK YATIRIM ÇOCUK YÜREKLERE DOKUNMAKTIR”

Şehre parklar, yollar, kaldırımlar ile alt ve üst yapı çalışmaları olmak üzere birçok yatırım kazandırdıklarını belirten Başkan Yanılmaz, “Bizim için bütün bu hizmetlerin üzerinde bir yatırım vardır ki oda bir çocuğun gülümsemesidir” dedi.

Çocuklarla vatan ve millet sevgisi üzerine sohbet eden Başkan Yanılmaz, onlara bayrağınız ve devletiniz uğruna mücadele etmekten asla vazgeçmeyin dedi. Elazığ’ın vatanı için şehit olmaktan asla geri durmayan cesur insanların yaşadığı şehir olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, “Çocuklar sahip olduğunuz değerlerle ve milletimizle her zaman gurur duyun” dedi. Başkan Yanılmaz daha sonra eğitim programına katılarak sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikalarını takdim ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN