Elazığ'a Önemli Hizmet! Protokol İmzalandı

Protokol imzalandı!

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ merkezinde yer alan 21 okula semt sahası, Keban ile Üçocak ve Sarıcan'a birer park kazandırılmasına yönelik protokoller imzalandı. 

Protokol, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Üçocak Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül ve Sarıcan Belde Belediye Başkanı Faruk Aydın'ın imzası ile hayata geçti. 

İmzanalanan protokolün ardından bir değerlendirme yapan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı daha öncede Elazığ Belediyesi ile Keban Belediyesi arasında çöp toplama ile ilgi bir protokol imzaladıklarını belirterek “Keban ilçemiz içerisindeki Fırat Nehri'nin kenarında bir yürüyüş yolu, park, dinlenme yeri projemizi hazırlanmıştık. Biz bu konuyu Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile paylaşınca başkanımız sağ olsun hemen gerekli çalışmaları başlattı ve bugün de onun protokol için buradayız. Allah kendisinden razı olsun kendisine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Üçocak Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, yaptığı konuşmada Üçocak Belde Belediyesi’nin Elazığ'ın en uzak yerlerinden bir tanesi olmasına rağmen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve ekibinin Üçocak Beldesine oldukça katkı sağladıklarına vurgu yaparak “ Beldemizde herhangi bir park yok. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, maddi durumu olmayan belediyelere park yapılması, hizmet yapılması konusunda daha önceki toplantılarda bizlere söz vermişti. Bugün de bu sözünü tutarak beldemize bir park armağan etti. Ben şahsım ve beldem adına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum”dedi.2014 yılında Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz göreve geldiğinden beri merkezden kırsala doğru sürekli pozitif bir sinerji ile her anlamda ve her konuda kendilerine destek olduğunu ifade eden Sarıcan Belde Belediye Başkanı Faruk Aydın: “Bugün de beldemiz ile il belediyemiz arasında bir mesire alanı oluşturulması ile ilgili olarak bir protokol imzalayacağız. Biz bu bağlamda hakikaten memnuniyetimizi belirtmek istiyoruz. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a, Başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ise yaptığı konuşmada “Elazığ belediyemizin uygun olan okul bahçelerinde spor sahaları, peyzaj çalışmaları yapması ve tüm konularda Milli Eğitim Müdürlüğümüze en üst seviyede destek vermeleri konusunda ben kurumum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

MERKEZDE BULUNAN 21 OKULA HALI SAHA YAPILACAK

“Birlikte çalışmak kültürünü ortaya koyuyoruz” diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bütün öğrencilerin, evlatlarımızın daha rahat ortamlarda eğitim almaları için Elazığ Belediyesi olarak elinden gelen bütün hizmetleri gerçekleştireceğini belirterek  Elazığ Belediyemiz olarak okullara verdiğimiz destekler devam ediyor. Bahçesi müsait olan bütün okullarda halı saha, basket, voleybol sahası yapmak üzere yola çıktık. Ki şu anda 21 okulla ilgili protokol imzalanmış olacağız. 21 Okulumuzun bahçesini inşallah halı saha yaparak teslim edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN