Elazığ'da 300 İşçiden Askerlik Başvurusu

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nde çalışan yaklaşık 300 işçi, "Zeytin Dalı" operasyonunda gönüllü asker olmak için başvuruda bulundu. 

Teröre hiçbir zaman geçit vermeyen Elazığlı vatandaşlar ‘konu vatansa gerisi teferruattır’ sözünü bir kez daha gerçek kılarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin bölgesine başlattığı barış harekâtına destek olmak için canını ortaya koydu. Ellerinde Türk bayraklarıyla adeta bayram havasında askerlik şubesine giderek gönüllü asker olmak isteyen belediye çalışanlarına vatandaşlarda destek verdi.

Dışardaki soğuğa aldırış etmeden tek bir yürek halinde tekbir getiren işçiler, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘En büyük asker bizim asker’ sloganları atarak, operasyonda görev almak istediklerini ve hiçbir zaman bu duruştan dönmeyeceklerini söyledi. 

Bu şehrin hamurunun imanla ve ihlasla yoğrulduğunu ifade eden Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan açıklamasında şunları söyledi:

“Elazığ bugün bir kez daha dik duruşunu sergileyerek, devletinin yanında yer aldığını göstermiştir. Vatanına, bayrağına sahip çıkan, askerinin yanında olan Elazığlılar bu duruşuyla takdire şayan bir birlikteliğe imza atmıştır. Bu asil duruşundan dolayı belediyemiz personeline yürekten teşekkür ediyorum. Vatanına aşık, bayrağına sevdalı bu topraklar teröre asla geçit vermemiş bundan sonra da vermeyecektir. Bu yiğit insanlar var oldukça bizi hiçbir güç yıldıramayacak ve hainler belasını bulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Afrin’de devam eden ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın’ zaferle sonuçlanacağına olan inancımız tamdır.”

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN