Elazığ E-Ticaret Portalı İçin Ön Görüşme

Asilhan Arslan'ın Elazığ için açıklamış olduğu 23 projeden biri daha hayata geçiyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ın Elazığ için açıklamış olduğu 23 proje arasında yer alan “Esnafa, Tüccara ve Sanayiciye E-ticaret Portalı” için, Türkiye'nin en eski ve en kurumsal online satış sitelerinin başında gelen ‘hepsiburada.com’ web sitesi uzmanları ile Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar bir görüşme gerçekleştirdi. .

Elazığ E-Ticaret Portalı kurma noktasında hepsiburada.com Web sitesi uzmanları ile Elazığ TSO’da görüşen Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, il ekonomi ve sanayisi ile ticaretini geliştirecek bu projeyi hayata geçirmek için girişimlerin başladığını ifade etti.

Yaşar değerlendirmesinde, “Elazığ TSO seçim süreci içerisinde Sayın Başkanımız Asilhan Arslan tarafından kamuoyu ile paylaşılan Elazığ E-Ticaret Portalı için bugün kendi alanında ülkemizde ilkler arasında yer alan ve kurumsal bir yapı ile hizmet veren hepsiburada.com Web sitesi uzmanı arkadaşlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik.

Bu proje ile önceliğimiz ve hedefimiz; Elazığ’da üretilen ürünlerin yurtiçi ve uluslararası piyasalarda tanıtım ve pazarlamasını yapmak üzere Elazığ TSO bünyesinde büyük bir e-ticaret portalı ve sanal organizasyon oluşturmak istiyoruz. İl bazında esnaflar ve tüccarlar nezdinde öncelikle Elazığ'da üretilen ürünlerin satışını teşvik etmek, diğer pazarlarda (yurtiçi ve uluslararası) tanıtılması için reklam ve organizasyonlar yapmak, ilanlar vermek ve programlar düzenlemek, farkındalık oluşturmak temel hedefimizdir. Böylece yerli üreticimizin, köylümüzün, çiftçimizin, küçük ve orta ölçekli imalatçılarımız ile bunların ürettiklerini satan esnafımızın ve tüccarımızın küresel tüccarlar, imalatçılar, market zincirleri vb.. karşısında rekabet gücü arttırılacaktır. Ayrıca tüketici nezdinde öncelikle Elâzığ’da üretilenin kullanılması ve tüketilmesi, yerli esnafımızın tercih edilmesi için farkındalık oluşturulacaktır. Bu sürecin nasıl işleyeceği ve yönetileceği ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah ilimiz ve iş dünyamız için çok hayırlı bir çalışma olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN