Elazığ Yol Spor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

2017-2018 Futbol Sezonunda Elazığ Yol Spor U-19 futbol takımı rakibi Grup Merkez Hasar Hankendi Spor’u 2-1 mağlup ederek Elazığ Şampiyonu oldu. 

23 takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre oynanan U-19 liginin son müsabakasında rakibi Grup Merkez Hasar Hankendi Spor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon olup ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. 

Yapılan kupa törenine TFF Futbol İl Temsilcisi Mustafa GÜR, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sosyal Faaliyetler Sekreteri Turgut Kılınç ve  çok sayıda yönetici ve taraftarlar katıldı. 

Elazığ Yol Spor takımı şampiyonluk kupasını Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sosyal Faaliyetler Sekreteri Turgut Kılınç ‘ın elinden aldı. 

Kupa töreninde bir konuşma yapan TFF Elazığ İl Temsilcisi Mustafa Gür yapmış olduğu açıklamada, “Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak gençlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. U-19 Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Elazığ Yol Spor takımını tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonasında İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden güzel haberler ile döneceklerinden şüphemiz yoktur. Bu kategoriye katılan diğer takımlarımızı da kutluyor ve 2017-2018 Futbol Sezonunda U-19 ligi kategorisinde şampiyon olan Elazığ Yol Spor takımını tebrik ediyor, emeği geçen yönetici ve teknik heyetine de teşekkürlerimi sunuyorum dedikten sonra Elazığ Yol Spor Takımına şampiyonluk kupasını vermek üzere Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sosyal Faaliyetler Sekreterimiz Turgut KILINÇ ‘ı davet etti. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olarak Elazığ Yol Spor takımımızı tebrik eder; emeği geçen sporcularımıza, antrenörlerimize ve yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunar başarılarının devamını dileriz" ifalerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN