Elazığ Yolspor Şampiyon Oldu

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Yolspor, U-14 liginde şampiyon oldu. 

U-14 ligi müsabakasında rakibi Elaziz Belediye Spor’u 2-1 mağlup eden Elazığ Yolspor, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Elazığ Yolspor tesislerinde 12 Ocak günü oynanan mücadele izleyenler tarafından takdirle karşılandı.

Müsabaka sonrasında yapılan kupa törenine, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Gür, Elazığ Yolspor yöneticileri ile taraftarlar katıldı. 

U-14 liginde şampiyon olan Elazığ Yolspor'a kupası, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Gür ile Elazığ Yolspor Kulüp Başkanı Murat Kum tarafından takdim edildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Gür, kupa töreninde yaptığı konuşmada "Bugünkü izlediğimiz müsabakada ilimizdeki futbolun gelişimi adına gelecek vaat eden bir futbol izledim. Ben her iki takım oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Elazığ Yolspor takımımızı bitime bir hafta kala şampiyonluğunu garantilediği için de bu başarısından dolayı ayrıca kutluyorum. İnşallah ilimizi grup maçlarında en iyi şekilde temsil ederler ve büyük başarılara imza atarak ilimizdeki futbolunu gelişimine yeni bir ivme kazandırırlar. Ben bu başarıda emeği geçen Kulüp yöneticilerimize, Teknik Heyetimize ve Sporcularımıza spor kamuoyu adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN