Elazığlı fenomenin espri dolu paylaşımıyla uzay heyecanı sosyal medyayı salladı

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Milli Uzay Programı çerçevesinde Uluslararası Uzay İstasyonu'na yönelik insanlı ilk uzay görevine katılmak üzere yola çıktı. Elazığlı bir sosyal medya fenomeni, bu tarihi anı espri dolu bir içerikle renklendirerek izleyicilerini kahkahalara boğdu, paylaşımı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Milli Uzay Programı çerçevesinde Uluslararası Uzay İstasyonu’na yönelik insanlı ilk uzay görevine katılmak üzere yola çıktı. Elazığlı bir sosyal medya fenomeni, bu tarihi anı espri dolu bir içerikle renklendirerek izleyicilerini kahkahalara boğdu, paylaşımı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzaya gönderilme heyecanına, Elazığlı bir sosyal medya fenomeni kendi özgün mizahıyla renk kattı. Sosyal medya fenomeni Furkan Polat, tarihi anı giydiği uzay kıyafeti ve üzerindeki ’Gakgonot’ yazısıyla süsleyerek espri dolu içeriğiyle izleyicilerini kahkahalara boğdu. Sosyal medyada hızla yayılan video, binlerce beğeni ve paylaşım alarak büyük bir ilgi topladı. Türkiye’nin uzaydaki gururunu taçlandıran bu mizahi an, Elazığlı sosyal medya fenomenini de gündemin zirvesine taşıdı.

“Her şeyden önce bu bizim için milli bir gurur”

Yaptığı içeriği bir röportaj ile tamamlayan Polat, “Uzaya gitmek çok güzel bir duygu. Çok heyecanlıyız ve çok mutluyuz. Amerika’dan uzaya giden astronot, Rusya’dan gidenlere kozmonot diyorlar. Ben de Elazığ’dan gittiğim için Gakkonot oldum. Destek çok büyük, yolluk olarak para veren oldu. Orada dünyaya bakarken yeriz diye orcik veren de oldu. Oradan buraya gelirken taş isteyen bile oldu. Şimdi her şeyden önce bu bizim için milli bir gurur” dedi.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN