Elazığlılardan Tuncer'e Tam Not

Ünlü şair ve televizyon programcısı Serdar Tuncer 'İstiklalden İstikbale' programıyla Elazığlıları kendine  hayran bıraktı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Ünlü şair ve televizyon programcısı Serdar Tuncer "İstiklalden İstikbale" programıyla Elazığlıları kendine  hayran bıraktı.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen "İstiklalden İstikbale"  isimli programa Elazığ Belediye Başkan yardımcısı İrfan Ergüven, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülke gündeminden tarihi konulara geniş bir perspektiften olayları değerlendiren Serdar Tuncer kendisine has üslubuyla dinleyenlerinden tam not aldı. Batının sözde medeniyet anlayışını eleştiren Tuncer, batı ülkelerinin görmek istediği bir Türkiye'nin artık olmadığını ve bulunduğu coğrafyada fazlasıyla söz sahibi bir Türkiye'nin var olduğunu kaydetti.

Dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sıklıkla seslendirdiği Arif Nihat Asya'nın 'biz kısık sesleriz' şiirini okuyan Tuncer, birbirinden özel eserlerle konuklara duygusal bir gece yaşatmayı sürdürdü.

2018 yılının, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın talimatları doğrultusunda kültür-sanat yılı olarak ilan edildiğini belirten Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Selami Polat ise eşsiz programı dolayısıyla Tuncer'e yöresel hediyeler takdim ederek teşekkür etti.

Tuncer, programın ardından sevenlerine kitap imzaladı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN