FKA Duabi'de Elazığ'ı Temsil Edecek

Fırat Kalkınma Ajansı, Dubai'de düzenlenecek olan 'Arabian Travel Market DUBAİ 2018 Uluslararası Turizm Fuarı'nda Elazığ'ı temsil edecek. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Fırat Kalkınma Ajansı, Dubai’de düzenlenecek olan “Arabian Travel Market DUBAİ 2018 Uluslararası Turizm Fuarı"nda Elazığ'ı temsil edecek. 

Fuar kapsamında FKA tarafından açılacak olan stantta ziyaretçilere ve seyahat acentelerine Elazığ’ın turizm potansiyeli ve destinasyonları hakkında bilgiler verilmek amacıyla Elazığ tarihini ve turizmini ön plana çıkaracak video ve görseller hazırlandı. Ayrıca Elazığ’ın turizm potansiyelini anlatacak kitapçıklar hazırlandı.

Dubai Fuarına, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı M.Baki Ölçücü, Turizm İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Elazığ Turizm Dernek Başkanı Burak Soylu, FKA Genel Sekter Vekili A.Vahap Yoğunlu, FKA Uzmanları, ETUDER ve ELHARVAK temsilcileri katılacak. 

Birleşik Arap Emirlikleri’nin turizm yapısı hakkında bilgilerin alınması hedeflenen fuar çalışmaları kapsamında Elazığ’da yatırım yapma kararı alan ARMADA firması ziyaret edilerek firma aracılığıyla Elazığ’da muhtelif alanlarda yatırım yapma potansiyeline sahip firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştirilecek.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN