Fuarda Nikah!

Elazığ'ın en ilgi çeken etkinlikler arasına giren 1. Düğün ve Ev Konsept Fuarı'nda dünya evine giren çiftlerin nikâhını Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz kıydı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ’ın en ilgi çeken etkinlikler arasına giren 1. Düğün ve Ev Konsept Fuarı’nda dünya evine giren çiftlerin nikâhını Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz kıydı.

1. Düğün ve Ev Konsept Fuarı, görkemli bir törenle açılmasının ardından dünya evine girecek çiftlerin tüm ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla bulabileceği fuarın açılışı 5 Nisan’da gerçekleşti. 5-8 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda onlarca firma ürünlerini tanıtma imkânı da buldu.

NİKÂH TÖRENİ YAPILDI

Fuarın en ilgi çeken noktalarından biride nikâh töreni oldu. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, dünya evine giren iki çiftin nikâhlarını kıydı.

Genç çiftlerin nikâh törenine yakınlarının yanı sıra 1. Düğün ve Ev Konsept Fuarı’na gelen birçok vatandaş katıldı. Böylesi bir fuarda nikâh kıyılmanın çok anlamlı olduğunu söyleyen vatandaşlar Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN