Yaşam

Yaşam Haberleri

Polis Adaylarına Yangın Tatbikatı

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın tüplerinin kullanımı konusunda eğitim verildi. Yangın anında yapılacak müdahale ile ilgili olarak adım adım yapılması gerekenlerin anlatıldığı bilgilendirmenin ardından, öğrencilere yangın tüplerinin kullanımı uygulamalı olarak gösterildi.

Minibüsle Kamyon Çarpıştı

Gün geçmiyor ki yeni bir kaza haberini duyurmayalım. Bazen kazalar ölümle, bazen yaralanma ile bazen de maddi hasarla sonuçlanıyor. Minibüs ile kamyonun karıştığı bu kazada 3 kişi yaralandı.

Zabıtadan Ramazan Denetimi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayına sayılı günler kala gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

"Cumhurbaşkanı'mız Sözünü Tuttu"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 yaşındaki adaşı sünnet oldu.

Suzan ve İlyas Dünya Evine Girdi

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ulukent Mahallesi Muhtarı Ayhan Atlan’ın oğlu İlyas Atlan ile Sıddık Nergizoğulları’nın kızı Suzan Nergizoğulları hayatlarını birleştirdi.

Haşereleri İlaçladılar

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesiyle birlikte halk sağlığının korunması ve rahat bir yaz dönemi için sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Uyuşturucuya Geçit Yok!

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Elazığ polisi, geçtiğimiz yıldan bugüne kadar 870 kilogramı eroin olmak üzere toplamda 1 ton 446 kilo uyuşturucu madde ele geçirdi.

Dehşet Anları Kamerada

Elazığ’da önceki gece 1 kişinin öldürülmesi 3 kişinin yaralanması olayı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Ceviz Büyüklüğünde Dolu

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde dolunun büyüklüğü şaşırttı. Yaklaşık 5 dakika yağan dolunun ceviz büyüklüğünde olması dikkat çekti. Ayrıca Elazığ'ın bazı bölgelerinde yağan dolu, ekili araziler ile meyve ve sebzelere zarar verdi.

Elazığ'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Elazığ’da ticari taksi ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Misine Ağ Yasağı Kalkacak Mı?

Elazığ Avcılar Atıcılar Amatör Balıkçılar Spor Kulübü 2. Başkanı Kemal Aslan, “misine ağlara hayır.” Dedi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, kolayca parçalanıp deniz dibinde canlıların yaşamını uzun yıllar tehdit ettiği için kullanımı yasaklanan ve "hayalet ağ" olarak adlandırılan misina ağ kullanımı yasağının kalkacağı söylentileri olduğunu açıklayan Aslan,

Dolu Etkili Oldu

Elazığ’da dün başlayan ve sabaha kadar devam eden yağmur merkezde etkili olurken, ilçeler de de dolu yağdı. Hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşme meydana geldi.

Maharetlerini Sergilediler...

Elazığ’da ev hanımları, bir daireyi atölyeye çevirerek, evde kullanmadıkları eşyalardan çeşitli malzemeler yapıp ekonomiye geri kazandırdı. Her gün öğleden sonra bir araya gelen kadınlar, evden getirdikleri kullanılmayan kıyafet, kumaş ve kutu gibi çeşitli eşyalardan, yeni ürünler ortaya çıkararak satışını yapıyor.

3 Kişi Yaralandı...

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Feci Kaza; 1 Ölü

Elazığ’da beton pompası monte edilmiş kamyonun altına aldığı otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan sürücü Arif Köse’nin cansız bedeni Karakoçan Devlet Hastanesi’ne morguna kaldırıldı.

2 Yerinden Vuruldu

Elazığ’da alkollü olduğu öğrenilen bir kişi, bahçede çalışan şahısla nedeni belli olmayan bir şekilde tartışarak iki yerinden vurup yaraladı.

Korkunç Detay!

Elazığ'da intikam için vurulan 2 çocuğun, vurulma anını duvar kenarında saklanan 6 yaşındaki küçük kardeşin saniye saniye gördüğü öğrenildi. Vurulan çocukların annesi yetkililere seslenerek, idamı cezasının yeniden getirilmesini ve çocuklarını vuran şahsın idam edilmesini istedi.

Dünya Evine Girdiler...

Elazığ’ın tanınmış ailelerinden Sanayici Sait Akdağ’ın oğlu Taha Yasin Akdağ, hayatını Mali Müşavir Sait Tel’in kızı Duygu Tel ile birleştirdi.

Kazada 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Elazığ'ın Baskil ilçesinde patpat çapa motorunun kaza yapması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Toplam 3432 haber.