İHH, Yetimleri Gezdirdi

İHH Yetim Birimi tarafından düzenlenen bir programla yetim çocuklar ve aileleri Palu'da gönüllerince bir gün geçirdiler, uçurtma uçurup tarihi yerleri gezdi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İHH Yetim Birimi tarafından düzenlenen bir programla yetim çocuklar ve aileleri Palu’da gönüllerince bir gün geçirdiler, uçurtma uçurup tarihi yerleri gezdi.

Palu Kaymakamlığının ve Palu Kalkınma Tanıtma ve Eğıtım Gönülleri Derneğinin yürüttüğü “Bilinçli Gençler Mutlu Yarınlar” projesi kapsamında Palu’nun bu haftaki misafirleri İHH Yetim Birimine mensup yetim çocuklar ve aileleri oldu.

Keyifli bir tren yolculuğu ile Palu’ya ulaşan yetim çocuklar ve aileleri ikramların ardından gönüllerince eğlenip oyunlar oynadı. Palu’nun binlerce yıllık tarihi ve turistik yerlerini de gezen çocuklar ve ailelerine tarihi yerler hakkında bilgiler verildi.

Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk, İHH Yetim Birimi tarafından düzenlenen bir programla 185 yetim çocuğu ve ailelerini Palu’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İHH Elazığ Şube Başkanı Metin Kılıç ise yetim çocukları Palu’da ağırlayan Palu Kaymakamı ve Palu Tanıtma Kalkınma Eğitim Gönüllüleri Derneğine teşekkür etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN