Karatay'ın İsmi Parka Veriliyor

Elazığ'da iki yeni parka Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu'nun adları verilecek.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Meclisinin aldığı karar doğrultusunda şehir merkezinde bulunan park ve yeşil alanlara ünlü simaların adları verilmeye devam ediyor. Şimdi de Ataşehir Mahallesi'nde bulunan iki parka Elazığ ile özleşmiş ve dünya çapında akademik çalışmaları olan iki başarılı bilim kadının ismi verilecek.

Bu doğrultuda 5 Mayıs'ta Ataşehir Mahallesi'nde yapılan iki yeni parka Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu'nun adları verilecek.

SEVİLEN İSİMLER ELAZIĞLILAR İLE BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi tarafından 5 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikler kapsamında ilk olarak saat 11’de Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu'nun adının verildiği Ataşehir Mahallesi Muharrirler Sokak'ta bulunan parkın açılışı gerçekleştirilecek. Daha sonra saat 15’de Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonu’nda düzenlenecek olan söyleşi kapsamında iki başarılı profesör hemşerilerimiz ile buluşacak. Saat 17’de ise yaptığı açıklamalar ve sağlık önerileri ile sürekli gündemde olan, söylediği her konu günlerce konuşulan Prof. Dr. Canan Karatay’ın isminin verileceği parkın açılışı yapılacak. Katıldığı her programda Elazığ'ın kültürel özelliklerine değinen ünlü profesörün adını taşıyacak parkın açılışı da yine Ataşehir Mahallesi 23. Sokakta gerçekleştirilecek.

Alanında uzman ve sevilen kişilerin isimlerini şehrin farklı noktalarında yaşatmayı sürdüreceklerini kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, açılış ve söyleşi programlarına tüm halkımızı davet ettiklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN