Miniklerden Duyarlı Hareket

Şehit Ömer Sönmez İlkokulu'nun minik öğrencileri önce okul bahçesini sonra okullarının çevresini temizleyerek örnek bir davranış sergiledi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Şehit Ömer Sönmez İlkokulu’nun minik öğrencileri önce okul bahçesini sonra okullarının çevresini temizleyerek örnek bir davranış sergiledi. 

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile beraber okul bahçesini ve çevresini temizleyen minik öğrenciler, büyük bir keyifle çevrelerinde ki atıkları toplayarak, çevre bilincinin önemine vurgu yaptı.

Dünya kirli olursa insanların yaşayamayacaklarını söyleyen minik öğrenciler, atıkların çöp kutusuna bırakılması gerektiğini ifade etti.

Şehit Ömer Sönmez İlkokulu öğrencilerinin bilinçli bireyler olacağını söyleyen Okul Müdürü Sinan Yıldız şunları kaydetti:

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kalabalık bir ekiple bugün okulumuza geldiler. Çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak için belediyemizle böyle bir program yaptık. Elazığ Belediyesi her türlü çalışmamızda daima yanımızda olmuştur. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz başta olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ederim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN