MÜSİAD'dan Zeytin Dalı'na Destek

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu, Mersin'de istişare toplantısı düzenledi. 

Toplantıya, T.C Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan,  Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, MÜSİAD Mersin Başkanı Hakan Kayacı, Elazığ'ı temsil eden MİSholding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha, Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, çok sayıda iş adamı ve sektörün önde gelen temsilcileri katıldı.  

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Suriye topraklarında ülkemizi tehdit eden terör örgütlerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nı iş dünyası olarak desteklediklerini belirtti. Kaan, “Allah ordumuzu muvaffak, muzaffer eylesin. Mehmetçiğimizin sağ salim yuvalarına dönmesini Allah nasip eylesin. Operasyonun ülkemiz ekonomisi üzerinde olumsuz etkileri olacağına dair eleştiriler son derece mesnetsiz. Biz işadamlarının operasyona desteği tam” dedi.

Program dönüşünde açıklama yapan  Nihat Demirbağ, “ MÜSİAD’ın sektörel kurulları, sektörün daha iyiye ve doğru yöne gitmesi için her biri kendi dalında ciddi araştırmalar yaparak sektörün içindeki işadamları ile sorunlar ve çözümleri belirleniyor, hükumetimizle birlikte teşhis edilen engeller birer birer aşılıyor. Dahada önemlisi ; MÜSİAD’ın sektörel kurulları gelişerek, büyüyerek adeta her biri birer yeni MÜSİAD gibi sektörlerinde çalışmaktalar. Sektör Kurulu Başkanlarının ve sektörün içindeki işadamların yaptıkları icraatları çok faydalı buluyorum. 5 yıl içerisinde birçok sektörün ana problemleri çözülmüş olacaktır. Çünkü çok sayıda ciddi çalışmalar yapılmakta. Devlet, millet, sektör ve ihracaat kavramları ön planda tutularak ülkemiz için faydalı bir şekilde çalışılabiliyor. Hemen hemen her ay bir ilde bir sektör toplantısı yapılıp sorunlar konuşuluyor ve çözüme kavuşturuluyor. Bunlardan biri de Mersin’deki toplantımızdır” şeklinde konuştu. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN